Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LUAŢI DE VOTAŢI: CÂND NU STRÂNGE BĂLAŞA SEMNĂTURI, LANSEAZĂ MOT DEZBATERI!

04. aprilie. 2016

Luaţi de candidaţi. E loc destul, piaţa o cere, oferta actuală lasă de dorit! Rău!

Primii doi clasaţi în preferinţele slătinenilor, azi, sunt de fapt candidaţii PSD şi PNL. Nu ei, ci partidul! După modelul parţialelor din 2013 când… şi-o maimuţă ar fi câştigat, dacă era lăsată la tron cu limbă de moarte de Vâlcov. N-a fost maimuţă, a fost o marionetă…

Revenind în zilele noastre, cele dinaintea startului oficial al campaniei electorale, cum spuneam, candidaţi s-au anunţat mai mulţi. Dar să ne referim la primii doi, oarecum mai vizibil în spaţiul public comparativ cu ceilalţi.

pnl-1024x410Stănescu l-a vrut pe Moţ, Ştirbu l-a impus şi asumat pe Bălaşa. Şi de-o parte şi de cealaltă s-a dus multă muncă de lămurire cu activul de partid. Greu i-a picat lui Oprescu alegerea lui Moţ în detrimentul prietenului Iordache. De unde mai pui că nici Vâlcov n-a primit vestea cu prea multă bucurie(n.n. să ne amintim de întâlnirea de la City Hotel când Stănescu i-a spus rezultatul sondajului). Între Moţ şi Bălaşa l-ar fi ales pe… Iordache. Nici la PNL Olt n-a curs lapte şi miere, ba dimpotrivă au curs lacrimi şi jigniri. Mai curg şi acum. Chiar dacă azi amândoi sunt asumaţi oficial, lansaţi ca la carte, sunt mulţi care încă speră ca la depunerea dosarelor să apară surprize. Iar dacă ţinem cont de faptul ca în această perioadă ambele partide au făcut noi sondaje… speranţa moare ultima.

imagine.php_Între timp, Moţ şi Bălaşa socializează. Care pe unde pot, care pe ce subiect prind şi nu-i mai dau drumul. A început Bălaşa cu petiţiile. Una pentru preţul facturii la apă, alta pentru Rupiah şi amândouă pentru el! Preţul facturii rămâne de văzut luna aceasta care va fi cel real, pe care slătinenii îl vor plăti la casieria CAO. Despre Rupiah… spor la încasări! A ieşit, s-a dat lovită-n imagine Geanina Bobicu, i-a ameninţat cu instanţa pe toţi cei care au îndrăznit să vorbească despre contractul păgubos pe care societatea dirijată de Vâlcov l-a încheiat cu Primăria Slatina, apoi s-a aşternut liniştea(greu cu plângerea penală)! S-o fi speriat Bălaşa sau nu, cert e că a lăsat-o baltă şi slătinenii plătesc! Atât cei care i-au semnat petiţia dar şi ceilalţi!

Moţ e cu dezbaterile. Tot on line! Şi tot pentru el. Stochează! Să fie. La fel a lansat dezbaterea pentru terenul fostei unităţi militare uitând să precizeze în primul rând care este statutul real al Primăriei Slatina, acela de administrator şi nu proprietar! De aici mai departe, doar like şi share! Tot cu precizare s-a lăsat şi cea de-a doua dezbatere, cu privire la piscina din cartierul Eugen Ionescu. A revenit candidatu′! Era bine să fi tăcut de la început, din nou a intrat pe un teren proprietate privată. Fie are atracţie spre zona privată, fie nu la Primăria Slatina vrea să ajungă… El sau consilieri garantaţi de Oprescu şi periodic consiliaţi de Vâlcov la o cafea (la Papillon… birjar!).

Cert e un singur lucru: amândoi socializează bine! Pe reţele, ei cu ai lor aplaudaci, fiecare cu un număr impresionant de susţinători atenţi să înjure pe cine nu e cu noi, să blocheze pe cei împotriva noastră şi bineînţeles like la pozele cu flori şi mărţişoare.

Trist dar adevărat! Cam aşa arată activitatea de până acum a celor doi candidaţi anunţaţi. Când te gândeşti că sunt primii doi cel mai bine clasaţi în preferinţele slătinenilor, dacă n-ar fi de plâns ar fi într-adevăr de răs. Ar alege electoratu′ dacă ar avea de unde. Asta-i oferta!

PS.  Să fim optimişti totuşi. Alegerile sunt în iunie…

 Ana Maria Cojocaru
Print

One thought on “LUAŢI DE VOTAŢI: CÂND NU STRÂNGE BĂLAŞA SEMNĂTURI, LANSEAZĂ MOT DEZBATERI!

  1. care sunt preferintele slatinenilor? pai, slatineni au votat pe net sau tot aplaudacii și pupincuristii lor? oamenii seriosi si sanatosi la cap nu voteaza cu asemenea nulitati, fripturisti, napârci lingusitoare………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!