Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ACŢIUNEA ″DECOPERTAREA″- MERITUL EXCLUSIV CL SLATINA! VOTAT: 104 MILIOANE LEI!

31. martie. 2016

12895474_1058549294216503_1875836227_nAu descoperit consilierii locali liberali apa caldă! Şi încearcă azi să convingă alegătorii că-i fierbinte, că-i arde tare. S-au trezit peste noapte că pe străzile din Slatina se execută lucrări dar, ce să vezi, nu ştiu de unde vine…, cine vine.

Loviţi în mandat de amnezie, uită că alături de cei ai PSD şi UNPR, într-o frăţie totală, au votat cu mâinile amândouă în 2013 pentru reabilitarea mai multor străzi din Slatina, la pachet- acord cadru scos la licitaţie şi câştigat de asocierea Tel Exact- Delta ACM. Breloc dintotdeauna agăţat la… cheile primarului.

E drept, chiar şi azi, la finalul şedinţei CL Slatina, consilierii care au aprobat peste 100 milioane pentru contractul cu pricina, s-au făcut mici, când Olimpia Medaru (n.n. intrată de curând în CL Slatina) a cerut lămuriri cu privire la necesitatea reabilitării străzii Primăverii – ″o stradă nu tocmai cu probleme mari, şi cât costă reparaţiile″ . A întrebat pentru că…  a fost întrebată la rândul său, şi-a primit, în loc de răspuns, doar bâlbe. La fel şi noi. Primarul de la vremea respectivă a plecat direct la DNA, domnul administrator public nu este…iar „cineva care ştie despre ce este vorba“… greu de găsit!!!

Cert este că pentru anul acesta bugetul pentru Tel Drum Şi Delta ACM a fost votat- 27 milioane. De toţi banii deocamdată s-a frezat asfaltul…: Primăverii – 4 milioane lei, Cireaşov – peste 6 milioane lei, Artileriei – 2 milioane lei.

CONCRET, consemnam zilele trecute(click pentru… documentare http://www.concretinolt.ro/actualitate/cu-sau-fara-spaga-tel-drum-si-delta-acm-trag-tare-pentru-300-miliarde/) despre marea decopertare dar mai ales despre ceea ce se ascunde în spatele acestei acţiuni, şi anume graba celor doi constructori(n.n. şi Panadria finului Barbu în antrepriză) de a încasa pânăla finele anului cele 27 milioane rămase din contract. Din nou autorităţile locale vin şi ne dau dreptate!

Cetăţenii să scuze disconfortul, chiar dacă şi-au plătit… confortul!

Ana Maria Cojocaru

Print

2 thoughts on “ACŢIUNEA ″DECOPERTAREA″- MERITUL EXCLUSIV CL SLATINA! VOTAT: 104 MILIOANE LEI!

  1. Serios??!!! primaverii nu are probleme mari?? pai de la intersectia cu unirii si pana la semafor zahana e dezastru!! cumva mai exista inca o strada in slatina cu acest nume? 2 sensuri unice ca artere principale vor ramane si am pretentia sa merg fara sa mai zdrangane masina!!!pe ambele!! si bine ca se asfalteaza si cireasov, m-am saturat sa schimb bielete in fiecare an!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!