Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PIERDUT GIGEL… RECOMPENSĂ PĂSTRĂTORULUI!

24. martie. 2016

show_image_NewsPGMPHov.phpŞtirbu s-a lansat. El pe el, Gigel pe Sorinel. Şi-a plecat apoi la Bucureşti, pe motiv de persoană importantă care trage sfori. Pentru că la Capitală sunt greii, acolo şi jocurile interesante, nu în teritoriu să pierzi vremea cu pulimea.

Aici, la Slatina, pe scena de la Casa Sindicatelor doar s-a anunţat ca fiind deschizător de listă a PNL  la CJ Olt. Singur, cu microfonul în mână, Ghorghiu şi Blaga  la preziduu, Gigel era mândru de anunţ mai ceva ca de… numele care i l-au dat părinţii săi.

Apoi, de cum s-a dat jos de pe scenă, dus a fost! Aşa e şi azi căci nimeni nu l-a mai auzit după ce a rostit atacul la Dragnea care ″şantajează primarii cu bugetele locale″-ordin pe linie de partid(n.n. acelaşi discurs l-au mai rostit şi alţi liberali în judeţele lor). Cică aşa se face opoziţie…  Nu la PSD, în propriul partid  pe principiul ″încurcă-i drace″.

Nimic nou sub soare,  frăţie a fost cu USL, frăţie e şi azi. Doar cu Stănescu preşedinte al PSD a obţinut Gigel Sorinel două mandate de deputat.

Vrea scor la locale, vrea unic preşedinte, anul lui de… glorie!Multă glorie!!! Da′ oare cine-i pune sacii în căruţă? E goală azi.

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!