Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

AFACEREA IMOBILIARE CONSLOC- THE END! CINE PLĂTEȘTE?

08. martie. 2016

Ceea e noi consemnam CONCRET încă din 2014(CLICK http://www.concretinolt.ro/actualitate/moarte-sigura-imobiliare-consloc/), când Vâlcov era ministru delegat iar Prina primar la Slatina, vor aproba în ședința de marți consilieri locali: MOARTEA Imobiliare Consloc!

valcov-eliberatsusala.psdTribunalul Olt a dispus prin sentinţa numărul 667/12.10.2015, pronunţată în dosarul numărul 502/104/2014, dizolvarea societăţii Imobiliare Consloc Slatina. Urmare a acestei soluții, la inițiatia viceprimarului Bircea(n.n.datată încă din ianuarie- finalul societății fiind previzili din 2014!), urmează a fi adoptată hotărârea (Proiect_110_ ) prin care încetează contractul de asociere în participaţiune nr. 1367/19.08.2009 încheiat între Municipiul Slatina în calitate de asociant şi S.C. Imobiliare Consloc S.R.L în calitate de asociat(administrarea şi exploatarea spaţiilor publicitare, a panourilor de afişaj şi reclamă, şi  activităţi de montare a mobilierului urban aferent) și  contractul de asociere în participaţiune nr. 1948/08.02.2010 încheiat între Municipiul Slatina în calitate de asociant şi S.C. Imobiliare Consloc S.R.L în calitate de asociat(exploatarea parcărilor  şi activitatea de blocare și ridicarea autoturismelor).

În perioada următoare, cel mai sigur până la 30.0.2016 când a fost stabilit un nou termen la Tribunalul Olt, vor avea loc licitaţii publice, prin metoda competitivă, pentru valorificarea bunurilor debitoarei( Încheiere de şedinţă07.03.2016– Solutia pe scurt: Amână cauza la data de 30.05.2016 pentru desfăşurarea licitaţiilor publice prin metoda competitivă pentru valorificarea bunurilor debitoarei).

UntitledSunt 18 creditori care au de recuperat în total peste 2,6 milioane de lei printre care atât Primăria Slatina dar și trei din firmele înființate de Bărbulescu cu banii din șpaga pretinsă de Vâlcov de la Berna. Cu privire la bunurile pe care şi le vor disputa creditorii, cel mai de preţ este parcarea supraetajată. În cartierul 600 de locuinţe, Consloc mai are un singur apartament, de 52 m.p., la mansardă, care şi acesta va fi valorificat, două loturi de teren de câte 250 metri pătraţi şi 11 uscătorii în scări de bloc, estimate la aproape 300.000 lei.
Despre ce a însemnat AFACEREA IMOBILIARE CONSLOC(MARCĂ ÎNREGISTRATĂ VÂLCOV!!!) din 2005 când a fost înființată și până în 2014- când directorul Șușală(fostul șofer al lui Vâlcov) a fost reținut de DNA, vom reveni și în edițiile viitoare și probabil vor comunica și procurorii…

PS. Nu facem un titlu de glorie din cele consemnate de-a lungul timpului în pofida tuturor încercărilor mizere ale celor de la butoane de a ne opri, ci doar îi îndemnăm să dea un simplu search în arhiva CONCRET pe de o parte pe cei care azi pozează în victime iar pe de altă parte pe cei care se autoproclamă ″investigatori″ uitând că din șpăgi  au fost cumpărați și ei iar pentru asta au tăcut bine!!!

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “AFACEREA IMOBILIARE CONSLOC- THE END! CINE PLĂTEȘTE?

  1. De ce firma de insolventa nu solicita antrenarea raspunderii pentru cei care se fac vinovati de starea in care a ajuns societatea Consloc ,adica falimentul? Exista vreun raspuns care nu poate fi facut public ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!