Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FELICITAȚI-L PE ȘTIRBU! NEACȘU E TOT LA PREFECTURA OLT!

22. februarie. 2016

gigel-stirbuPSD Olt are în continuare prefect. Silviu Neacșu a scăpat de această dată de mâna premierului Cioloș. Au picat la zar Alba, Argeș, Brăila, Dâmbovița. Oltul încă nu! Tehnocrații îl mai țin pe-al social democraților. Iar Știrbu, cel copreședinte desemnat nu înscăunat al PNL Olt, e precum calul din poveste: n-are nimic împotrivă!

Ocupat până peste la Capitală, căci acolo fratele meu e lumea bună și sforile cele mai groase, abia dacă-și găsește câteva ceasuri pe săptămână să traseze pulimii de la Olt sarcini prețioase de campanie. El veghează de la București! Cum îi îmbărbăta șpăgarul Vâlcov pe pulifricii lui, are cine să gândească… Să fie bine să nu fie rău. Cui? În primul rând lui, presidentului, și apoi restul… Dumnezeu cu mila. Fiecare cum poate, cu ce are sau nu are, scor să scoată toți candidații și toți din staff! Ordin pe unitate. Sunt pe cont propriu candidații(n.n.pentru unii e de bine! ). Bineînțeles că succesul, de va fi să fie la locale și parlamentare, va urca toți sacii în căruța lui Știrbu. Restul soldaților disciplinați sunt însărcinați să-și asume eșecul. Calibrat sau nu… prietenii știu de ce.

La cât de bine trage… de sfori Știrbu, social democrații pot sta liniștiți: cel puțin la alegerile locale din iunie rămân la butoanele Prefecturii Olt!

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!