Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OPRESCU A FOST ȘI EL BRELOC. ACUM ÎL VREA PE MOȚ LA… CHEIE!

22. ianuarie. 2016

Moț este candidatul lansat și susținut de PSD Olt pentru Primăria Slatina, dar Oprescu vrea să facă jocurile. Se presupune că Moț ar trebui să-și facă lista consilierilor pe are-i vrea alături de va fi să ajungă vreodată primar, dar Oprescu trasează… criteriile. Încearcă să cânte iar candidatul să joace!

Oprescu-Mot-e1449838017621Nu de integritate căci la acest capitol vicepreședintele CJ Olt e corigent: un dosar trimis în judecată pentru ucidere din culpă, altul disjuns în care este urmărit penal și al treilea pentru fapte de corupție! Expertiză și competență pentru dezvoltarea proiectelor viabile pentru comunitate, adică fix ce n-a avut el când partidul l-a pus pe lista de consilieri județeni până să-l impună Stănescu vicepreședinte, grației faptului că s-a lepădat de Toma(n.n. cel care l-a adus de la Piatra Olt din balastieră și l-a prezentat presei drept un tânăr de… viitor, neștiind la acel moment că o să devină rapid un… posibil corupt!). Este suficient doar să arunci o privire asupra activității sale ca ales județean să vezi expertiza și competența de BRELOC al președintelui Stănescu.

Azi vine și aruncă cu noroi în toți consilierii locali aleși de-a lungul ultimelor tururi de scrutin la Slatina. Cu dedicație, de la el îndeosebi pentru actualii aleși care au îndrăznit să se opună alimentării cu bani publici a noii echipe de fotbal a finului Ivan(n.n. și el percheziționat și audiat pentru fapte de corupție pe bani publici- CJ Olt-Primăria Slatina via fotbal!). Au avut undă verde de la Stănescu însă e greu pentru Oprescu de la Piatra Olt să se războiască cu președintele. Chiar și cu Moț. D′aia o dă de după cireș și… fuge!

Nu mai vrea să fie breloc, nu vrea nici la Primăria Slatina brelorc, vrea cheile! Da′ oare candidatul ce zice? Devine el brelocul lui Oprescu?

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!