Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UȘURELU ȘI-A LUAT BRELOC! LA CHEI…

11. februarie. 2021

Instutuții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

Compania de Apă Olt, condusă încă de Ușurelu Cătălin, este de departe instituția cu cea mai… diversificată gamă de achiziții. Directe bineînțeles! După ce și-a luat set de pahare de wisky(n.n.bineînțeles din banii societății căci de ce să bage șefii mâna înbuzunar din moment ce servesc băutura la sediul instituției, nu-i așa?), acum a mai făcut o achiziție de mare necesitate: breloc! Nu, nu, nu e breloc ca Moț! La Ușurelu e doar accesoriu pentru chei.

Ia 50 de bucăți, să ajungă la toată lumea! Plătește, din nou, CAO! Se știe! Orice avarie poate aștepta, nu sunt bani de investiții, apa colorată de la robinete… aia e, beți sau nu stimați slătineni, e problema voastră, tot ce contează este plata la zi a facturilor. Altfel… penalități clar și imediat întreruptă(n.n. cu cheie, dar de data asta fără breloc!) furnizarea. Important e ca la toate cheile să fie breloc! Chiar dacă investiția nu e una mare ar fi putut cei doi șefi ai CAO, generalul și adjunctul, să îmbine utilul cu plăcutul și să atașeze la chei, spre exemplu, un colț de mistreț. Nu azi, zilele următoare când se încheie partida de vânătoare. Cu atât mai interesante ar fi cu cât sunt… made in Turkey!!! «Vânat în cătarea puştii»!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!