Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BĂIATUL LU’ TATA DE LA MILCOVDAT AFARĂ DIN SISTEM: PRIMĂRIA MILCOV- DOAR O OPORTUNITATE!!!

24. septembrie. 2020

De la primul anunț al intrării în cursa pentru Primăria Milcov a lui Adrian Militaru, s-a creat rumoare în jur. Ce-l mână în luptă, de ce ar da un tânăr o carieră în SRI pe o biată primărie de comună, asta în condițiile în care, până la momentul anunțului din această vară, implicarea sa în rezolvarea comunității de aici a fost zero. Doar vizite la părinți și nimic mai mult.

Ce să vezi, tânărul, în speță Militaru Adrian, nu a renunțat la job-ul său de grija milcovenilor. Nici pe departe! Militaru a fost pus pe liber(dat afară!!!) din SRI după ce părinții săi au fost săltați de pe stradă chiar anul trecut, reținuți și ulterior arestați pentru contrabandă cu țigări! Așadar, intrarea lui Militaru, fiul fostului viceprimar de la Milcov, Jane Militaru, arestat pentru contrabandă și condamnat luna trecută(fond!) la 5 ani de închisoare cu executare, a fost de nevoie.

PRIMĂRIA MILCOV- DOAR O OPORTUNITATE PENTRU ADRIAN MILITARU!

Pe de o parte pentru că ȘOMER lăsat la vatră de la SRI din motive de probleme penale în familie, pe de altă parte pentru că, la pachet cu condamnarea tatălui, fostul viceprimar Jane Militaru, la 5 ani de închisoare cu executare în regim de detenție, judecătorii de la Judecătoria Balș(n.n. instanța de fond pe rolul căreia a fost înregistrat dosarul soților Militaru) au dispus o serie de măsuri asiguratorii, atât pe conturile familiei cât și pe autoturisme dar mai ales pe imobilele deținute în proprietate printre care și casa unde candidatul de azi, Adrian Militaru, și-a făcut mutația în urmă cu doar câteva luni.

Întrebăm, nu dăm cu paru’: oare nu de aici s-a născut peste noapte interesul major al lui Adrian Militaru de a se instala cu orice preț în Primăria Milcov?

CLICK PE LINK PENTRU A ÎNȚELEGE EXACT:

https://imperativ.ro/2020/09/24/milcov-pnl-candidatura-dubioasa-militaru-sechestru-judiciar-pe-tot-ce-are-familia/

În ceea ce privește ”strategia” pe care Militaru, fiul tatălui condamnat, a adoptat-o și care speră să-l racordeze la bugetul Primăriei Milcov, așa cum este descrisă chiar de vocea locuitorilor, greu de crezut că va ține. Defilarea cu ”sistemul” care-l sprijină necondiționat să-și atigă scopul e mai mult decât periculoasă iar aici se impune chiar un punct de vedere din partea fostului angajator care l-a pus pe liber anul trecut. Pe de altă parte, legal, constituțional(iar orice persoană care a fost parte dintr-o structură a statului ar trebui nu doar să cunoască acest aspect dar mai ales să îl respecte!!!) votul este un drept al cetățenului care se câșigă și nu se tranziciționează. Cu votul oamenilor nu se face contrabandă! Nu se cumpără, chiar dacă în alte vremuri a fost o practică! Doar să încerci să faci acest lucru, fie tu personal, cu atât mai mult cei din jurul tău, pe de o parte arată că obiceiurile proaste, chiar penale, nu se pierd ci dimpotrivă, se perpetuează, iar pe de altă parte, poate cel mai important, arată lipsa totală de respect pentru cetățenii de la Milcov pe care-i consideri incapabili să ia o decizie așa cum le dictează conștiința, ci doar cumpărați!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!