Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FOCAR COVID-19 AMBULANȚA OLT SAU CÂND MIZERIA DEVINE OFICIALĂ!

09. iunie. 2020

Ceea ce consemnam încă de la izbucnirea focarului la Serviciul de Ambulanță Olt vine azi să se confirme! Oficial, sub semnătura și bineînțeles eterna deosebită considerație a prefectului de Olt, Florin Homorean. A reușit în cele din urmă să comunice rezultatele controlului efectuat de comisia mixtă constituită prin al său ordin, a doua zi după ce tot public striga(n.n. doar declarativ, să dea bine la public pentru că nu a existat o astfel de solicitare scrisă, nici măcar telefonică în acest sens- buna glumă Tătaru să socializeze un Homorean:) ), indignat nevoie mare de situația de la Ambulanță, la Corpul de Control al Ministrului Tătaru să vină de grabă la Olt să facă curățenie. Nimic spectaculos în plus față de cele comunicate la liniuță pe data de 29 mai, la lăsarea întunericului, dar foarte important de precizat, pentru a înțelege mai bine ce l-a determinat la pe Homorean să comunice, în ziua în care pe de o parte 20 de angajați ai SAJ Olt au anunțat că vor acționa conducerea în judecată cerând daune și acuzându-i ca fiind principalii vinovați(n.n. vinovate în cazul de față cu cele trei roze în echipa de conducere) dar mai ales și pentru a se crea ”o acoperire” în fața mediatizării la nivel central a situației de la Olt. De la momentul comunicării din 29 mai, încheiat cu angajamentul că ”un raport complet al comisiei va fi pus la dispoziţia opiniei publice în data de 02.06.2020” s-a așternut tăcere totală pe subiect până azi. Iar azi, cum spuneam, același text ca cel din 29 la care s-au mai adăugat câteva… liniuțe. Care ”liniuțe” nu sunt deloc întâmplătoare sau cu atât mai puțin fără rost. Nu, nu, rostul lor este acela de ”diminua” din efectul neregulilor- FOCARUL: 21 de salariaţi ai S.J.A. Olt şi 6 contacţi ai acestora confirmaţi pozitiv, 117 contacți de familie/contacți direcți izolați la domiciliu– și mai mult de a face posibilă și speră oficialii credibilă sancțiunea dispusă: AVERTISMENT!

Exact așa. AVERTISMENTUL despre care am consemnat tot pe 29 mai, ce să vezi ora 9.50 publicarea articolului(!!!), când se presupunea, sau cel puțin oficial așa s-a spus, echipa mixtă încă verifica(este o situație în care ar fi fost ideal să nu avem dreptate!!!)!

Și totuși, unii aveau măsura în… buzunar! Pentru asta a ținut și managerul Prina să se scuze, sau să se acuze, să facă plecăciuni dar în același timp să mulțumească, chiar în dimineața zilei de 29 mai în ședința de la Prefectura Olt(n.n. cum ar zice Voiculescu, e și presa cu voi chiar dacă nu se vede!!!). Avertismentul, un fel de NIMIC. Doar o bătaie de joc la adresa populației acestui județ. O MIZERIE asumată astăzi, oficial, girată, de toți factorii de decizie, fie că vorbim de liderii politici, fie de cei puși în fruntea instituțiilor implicate în gestionarea epidemiei și chiar recunoascută. Redăm din comunicatul oficial un paragraf mai mult decât grăitor în acest sens:

Concluzia verificărilor efectuate este că organizarea activității de prevenire şi limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2 la nivelul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, în perioada stării de urgență/alertă, a fost gestionată necorespunzător, fapt pentru care raportul de control a fost transmis Ministerului Sănătăţii.”

Așadar, pe relaxare băieți și fete, spor la infectări, focare să fie că de ascuns mizeria are cine să se ocupe!

P.S.1 Cât privește Ministerul Sănătății, pentru că băieții deștepți de la Olt știu să găsească întotdeauna portițe pe care să intre astfel încât legea să pară respectată, nu va face decât să ia la cunoștință cele transmise de Prefectura Olt! Atât și nimic mai mult. Sancțiune există-avertisment- deci bifat!

PS.2 Bine lucrat Iordache, Oprescu și Voiculescu! Ca-n gașcă! Se pare că mai aveți un hop(polițe!!!) la SJU Slatina. Vedem… revenim!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!