Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOMNU’ VOICULESCU, CUM E CU BROAȘTELE?

20. februarie. 2020

N-au ieșit întocmai socotelile de acasă cu cele din ședința  Biroul Municipal al PNL Slatina de miercuri seara. Numirea Cristinei Tomireanu, fostă președintă a femeilor social democrate, fostă
coordonatoare Pro România Slatina s-a amânat pentru o dată ulterioară când se vor liniști apele, dacă se vor liniști. Miercuri au fost atât de agitate încât maximul pe care a reușit să-l obțină Liviu Voiculescu a fost acceptul organizației ca aceasta alături de alți ”colegi” să fie acceptați ca membri PNL Slatina. N-a curs lapte și miere, iar entuziasmul cu care a defilat îmediat după ședință Voiculescu pe o rețea de socializare a fost doar o încercare, în stilu-i deja consacrat și… cu părere de rău cam fumat, de a arăta că e frumos vopsit gardu’. Degeaba, leopardul e înauntu’! Asta pe de o parte. De cealată parte ne bucurăm și noi de… bucuria președintelui PNL Olt pentru faptul că ”valorile și idealurile liberale atrag tot mai mulți simpatizanți și membri noi” dar cum rămâne cu broaștele râioasse? Păi ce-am făcut cu valorile! Am înțeles cu toții de la unicul și inegalabilul Rareș, prietenul liberalilor de la Olt(așa a zis Ana, secretara, de la microfon!!!) că PNL a înghițit doar o dată broaște râioase, pentru investirea Guvernului Orban întâiul. Și de atunci, gata, s-a terminat! Fără pesedei, fără pro, fără ciuma roșie:„Am înţeles că interesul acestei ţări este să oferim un guvern, să schimbăm Guvernul Dăncilă, şi atunci am înghiţit nişte broaşte râioase. Să ştiţi că nu le-am înghiţit cu mare plăcere şi nici nu stăm lângă aceste broaşte râioase cu mare plăcere. Asta nu înseamnă că ne pupăm pe gură cu ei şi nici că suntem de acord sau că uităm ce au făcut în ultimii ani de zile.”

Aoleu? Asta înseamnă fără pupy pe guriță! Nu e bine, domnu’ Voiculescu! Să nu vă cadă greu la stomac broaștele. V-a mai căzut nasol prin toamnă cafeaua dintre cele două tururi la prezidențiale! Mare atenție!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!