Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NAȘU’ VÂLCOV NU-L SCAPĂ DIN OCHI PE BĂRBULESCU!

19. decembrie. 2019

PE modelul nici o masă fără pește, tot la fel, nici un proces în care Darius Vâlcov are calitatea de inculpat fără cel puțin o încercare de a-l aduce pe Daniel Bărbulescu la bară. Nu atât ca martor ci ca parte din grupul destructurat în 2015 de DNA. Pentru că orice audiere a finului Bărbulescu a fost presărată cu trimiteri la diversele afaceri pe care acesta le deține sau le controlează.

Să vorbim despre Enero Prod, sau mai bine spus despre Olt Tv că de fapt asta este.  A declarat la DNA Andra Bărbulescu că nu e a ei, că e a mea. Eu am participat la emisiuni ca invitat, dar… când dai de greu e uşor să arunci la mine, când tu faci toate măgăriile. Pe Eurognosi care nu are probleme şi merge bine nu ai aruncat-o la mine deşi le-am împrumutat bani să o facă şi p′asta. Pe Olt Tv are probleme şi mi-a aruncat-o mie.  Probleme financiare nu cred că au că văd că se extind.(…)De la firmele iniţial înfiinţate  au apărut aproape pe la fiecare nişte puiuţi. Lângă Millenium a apărut SC Thea, aşa o cheamă pe fata lui Daniel, Thea. Nu m-am implicat niciodată în administrarea acestor societăţi, nici în activitatea economico financiară sau de personal. Doar că am aflat din declaraţiile unor martori ca aş fi avut treabă şi tot din declaraţiile altora am aflat ce se întâmpla de fapt în aceste societăţi, cine erau cei care erau cu adevărat implicaţi şi care făceau cu adevărat acte incompatibile cu funcţia cum spun procurorii, declara Vâlcov anul trecut în fața instanței.

La ultimul termen de la Tribunalul Dolj a avut loc o nouă încercare a inculpatului de a-l aduce ”ca martor” pe Bărbulescu în procesul în care este judecat pentru luare de mită și trafic de influență. Nu însă ca martor în apărare ci mai degrabă pentru o nouă… poliță. Pentru că teza probatorie în baza căreia s-a făcut de către apărătorul acestuia cererea de citare a fost ”demonstrarea credibilității martorului! Și totul în baza unei declarații(denunț) formulta de o altă cunoascută din grup, Elena Calotă, în dosarul de la Gorj în care aceasta la rându-i este inculpată – dosar Millenium. N-a fost însă cu noroc pentru că cererea i-a fost respinsă de instanță. Ghinion!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!