COTEL, PRIETENA LUI ANDREI, PRIETENUL LUI VÂLCOV, VREA IAR LA ANMDMR!

Una din prietene din grupul vesel revine în prim plan. Este vorba despre Adriana Cotel. De data aceasta nu are aspirații la fel de înalte ca pe vremea când Vâlcov din calitatea de cel mai creier al PSD o instala ca președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale. Pentru că, nici creierul nu mai e consilier și nici Dragnea în libertate, astfel că se multumește și cu postul de vicepreședinte pentru care de altfel s-a și înscris la concurs. A trecut deja de prima etapa, dosarul i-a fost admis, urmează ceea ce oficial sși teoretic se numește concurs, pentru că, în realitate, încă de la publicarea anunțului de concurs au apărut o serie de acuzații de discriminare și abuz:pe de o parte concursul a fost organizat pe repede-nainte- anunțat luni 21 octombrie, cu dată limită de înscriere vineri 25 octombrie, iar pe de altă parte absolvenții de farmacie au fost excluși din rândul celor care pot concura pentru aceste posturi.


Are si concurență prietena lui Andrei, prietenul lui Vâlcov. Chiar dacă unul dintre candidați a picat la dosare au rămas totusi cinci aspiranți la cele două funcții de vicepreședinte.

Adriana Cotel a întrat în atenția publicului larg în octombrie 2108 când a fost instalată la conducerea ANM , ulterior fiind avansată la rand de președinte al CNAS până în iunie când la pachet cu Vâlcov a fost pusă pe liber. Prietenia grupului vesel datează însă din vremuri demult apuse, cu drumuri care duc spre SJU Slatina. Prietenii știu de ce!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*