ÎNCĂ UNA CALDĂ PENTRU VÂLCOV:CURAT PLAGIAT…DOTTORE

Teza de doctorat a fostului consilier Darius Vâlcov este plagiat. Asta au decis 11 membri ai Comisiei de Etică şi Deontologie Profesională de la Academia de Studii Economice (ASE) în data de 26 iulie 2019.

”49,72 pagini, reprezentând 23,45% din cele 212 pagini propriu-zise ale tezei de doctorat, respectiv 49,72% din cele 100 de pagini supuse analizei, sunt expresia unui caz de plagiat, aşa cum este acesta definit de prevederile Legii 206/2004 aplicabile la data susţinerii publice a tezei de doctorat”, se arată în raportul Comisiei de Etică a ASE.

Deşi a fost invitat în faţa Comisiei de Etică pentru a-şi susţine poziţia faţă de acuzaţiile aduse şi pentru a se apăra, fostul consilier al premierului Dăncilă nu s-a prezentat. Mai mult, la momentul apariției informației, Valcov a respins acuzatiile, afirmand ca este vorba despre o actiune de decredibilizare a sa la a carei origine ar fi ” o parte din cei 19.000 de angajati ai SRI ” inclusiv „acoperitii”. Rectorul Academiei de Studii Economice, Nicolae Istudor propune retragerea titlului de doctor.

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
DAN CIOCAN, WHO’S YOUR DADDY? ACTUALIZARE WHATS APP: OUT!

Uite d’asta nu e bine să subestimezi niciodată lupii tineri. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, ei sunt cei...

Închide