Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Sfaturi pentru ca mașina ta să aibă o durată de viață mai mare!

08. august. 2019


Sunt anumite reguli cu privire la condusul mașinii și la întreținerea ei care, dacă sunt respectate de șoferi,  pot prelungi durata de viață a mașinii, a motorului și a cauciucurilor. În plus, se poate face și economie la combustibil și chiar se pot reduce emisiile care poluează atmosfera.

Sfaturi pentru șoferi:

  • Folosește un combustibil de calitate, fără apă în carburant
  • Nu forța motorul mașinii imediat ce acesta a fost pornit
  • La plecare este indicat să accelerezi în mod progresiv, nu accelera brusc
  • Evită demarajele, denivelările și gropile de pe drum
  • Nu ieși brusc din noroi pentru că se poate uza mai repede ambreiajul, sistemul de transmisie și cauciucurile
  • Nu frâna violent
  • În parcare evită să utilizezi frâna de mână dacă nu este neapărat cazul, pentru a reduce riscul de deteriorare a sistemului de frânare
  • Nu menține mult timp motorul la relanti pentru că uleiul nu va lubrefia corect piesele interne ale motorului
  • Nu lăsa mașina în parcare cu roțile bracate complet, pentru a preveni defecțiunile la servopompă
  • În zilele caniculare de vară parchează mașina la umbră, astfel previi uzura interiorului autovehiculului, a materialelor plastice, din cauciuc, lemn, tapițeria din cauza razelor ultraviolete
  • Pe timp de iarnă, trebuie întâi să încălzești motorul înainte de a porni la drum.
Waxing your New Car in Waldorf

Foarte bune sunt becurile auto OSRAM despre care se spune că furnizează mai multă lumină pe șosea, sunt rezistente și durabile, pot funcționa mai mult timp comparativ cu alte produse care poate sunt mai ieftine dar nu atât de eficiente. Dacă nu cunoști încă această marcă, trebuie să știi că este considerată lider în iluminatul auto în întreaga lume. Prin urmare, cei care caută produse de înaltă calitate, pot opta pentru marca OSRAM.

Vă recomandăm să alegeți producători ce oferă calitate premium, cum sunt LUK, MANN, BOSCH, MONROE, OSRAM și alții. Pentru a prelungi durata de viață a motorului și a reduce consumul de combustibil și de emisii sunt recomandate uleiurile auto de la Liqui Moly, Castrol, Mobil.

Pentru întreținerea auto (lavete microfibre, mănușă de curățat mașina, șampon auto, soluție pentru curățat bordul, spray auto, ceară auto, racletă, set polish auto, soluție anvelope, spray pentru curățare sistem de aer condiționat și multe altele) sunt apreciate îndeosebi produsele de marcă Valma, Sonax, Armor All, Turtle Wax, SLIME. Aceștia sunt producători de încredere, apreciați în lume, care oferă produse inovatoare, de cea mai bună calitate.

Sunt multe produse de curățare foarte eficiente care ajută la îndepărtarea murdăriei, a petelor ce se produc din neatenție (când se varsă diferite lichide, mâncare, cafea) sau ocazional (din cauza condițiilor nefavorabile). Toate zonele din interiorul mașinii (pe care poate fără să vrem le ignorăm și ajung să fie surprinzător de murdare) se pot curăța perfect cu astfel de produse profesionale.

Pentru o funcționare bună a mașinii folosește pentru întreținerea ei doar produse, piese auto și accesorii de cea mai bună calitate, care sunt originale sau aftermarket. De exemplu poți achiziționa piese auto prin RapidAuto.rocare sunt de o calitate excepțională, au garanție, sunt aduse direct de la importator, la prețuri de depozit.

Magazinul online are integrat motorul de căutare Tecdoc în care poți obține informații despre toate tipurile de piese de schimb de cea mai bună calitate, disponibile la nivel mondial. Cataloagele Tecdoc integrate în aplicația web a magazinului oferă posibilitatea de a afla informații despre tipurile de marcă de autovehicule, despre piesele auto de schimb adecvate pentru acestea. Aceste informații sunt utile pentru că provin de la furnizorii de autovehicule, de la producătorii de piese auto de schimb, de la autorități, instituții din numeroase țări ale lumii. Este un catalog ce include date despre produse și autovehicule, are informații complete în ceea ce privește reparațiile și întreținerea autovehiculelor.

Consultanții magazinului RapidAuto.ro vă oferă și pachete cu oferte de preț personalizate prin Formularul Cerere-Ofertă. Ei vă răspund la întrebări pe Chatul Virtual, prin telefon, WhatsApp sau mail. Cu ajutorul lor se verifică seria de șasiu a mașinii și astfel se pot alege doar produse adecvate tipului respectiv de autovehicul. Produsele sunt alese corect, apoi sunt livrate la adresa clientului prin curierat rapid. Plata se face prin diferite opțiuni de plată sau ramburs la livrarea produselor. Toate produsele au garanție și se pot returna.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!