VAL DE CERERI DE TRANSFER DE LA JUDECĂTORIA SLATINA!

Patru judecători care în prezent activează în cadrul Judecătoriei Slatina au solicitat CSM- Secția pentru judecători, transferul către alte instanțe. Trei dintre aceștia, respectiv Chircuș Nicolae Cătălin, Lixandru Ana Maria și Cismaru Mihaela Diana, toți judecători cu grad profesional de tribunal au cerut să-și continue activitatea la o instanță superioară, conform gradului, respectiv la Tribunalul Olt. Constantin Luis a solicitat transfer la Tribunalul Dolj, în susținerea cererii înaintată CSM acesta invocând atât motive de ordin profesional- grad de tribunal, cât și motive de ordin personal, arătând că este nevoit să efectueze zilnic naveta în condiții de trafic dificile. De altfel aceasta a fost singura cerere admisă, astfel că începând cu data de 1.09.2019 Constantin Luis va activa în cadrul Tribunalului Dolj.

Celelalte cereri au fost respinse, la baza deciziei Secției pentru Judecători din cadrul CSM stând adresa Judecătoriei Slatina prin care se arată că ”în prezenta sesiune de transferuri este oportun transferul unui singur judecător din cadrul Secției penale”.

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
PROCURORII CER PEDEAPSĂ CU SUSPENDARE PENTRU PATROANA RUPIAH!

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au cerut pedeapsă cu suspendare pentru unul din fidelii lui Vâlcov, Rita Geanina...

Închide