TANDEMUL CIOCAN-IORDACHE TRAGE TARE! TOTO E DOAR UN PION!

Bombă la PSD Olt la lăsarea întunericului: Toto nu mai e viceprimar! Presedintele Organizației Caracal a propus excluderea din partid: ”A fost o analiză la rece cu toată lumea în urma căreia a trebuit să fac propunerea de excludere a lui Octavian Stănescu din partid, iar membrii biroului au votat, în unanimitate, această propunere.”(Dan Ciocan).

Șoc și groază! Da de unde și atâta șoc, e doar groază. Groază că noul tandem ce se sudează de la o zi la alta tot mai mult unit în cuget și-n simțiri de interese pe persoană fizică, e dispus la orice acțiune care să-i ”propulseze” undeva prin toamnă la conducerea PSD Olt! Nu vorbim de Stănescu -Oprescu ci de cei ce se visează deja înlocuitori, Ciocan(două bucăți!!!)- Iordache. Și, cum spuneam, în acest sens sapă!

Până se alege… oaia, ciocan mai face o mutare. Dacă-l intrebi pe el sigur îți ca spune că e una inteligenta, dacă ar avea vreo interacțiune cu realitatea ar înțelege că nu e decât un nou joc ieftin. De fapt o încercare căci vorba acea nu orice milițian știe să joace! Fronurile sunt deschise. Mai multe, ca să fie, speră tandemul, mai multe șanse de reușită. Excluderea lui Toto, ce să vezi- ”la propunerea președintelui Ciocan!!!”- se vrea a fi o dovadă a faptului că el, deputatul, este soldat disciplinat, că nu lucrează împotrica colegilor că nici usturoi n-a mâncat și nu el e cel care trage sforile pentru impunerea luiși în detrimentul lui Alexandru Stănescu. Răutăți ale presei…

Și nu doar în sensul acesta a acceptat Ciocan scoaterea din joc a viceprimarului de la Caracal. Greu de crezut ca mai e cineva care să nu fii auzit despre planurole mărețe pe care frații Ciocan le aveau cu vicele de la Caracal pentru 2020. Primar i-au promis, talent îi spuneau da’ l-au omorât(politic) speranță. Decizia baronului privind ieșirile din decor din ultima perioada ale vicelui a fost clară: pe silent sau pe bară. Cum lui Toto a început să-i placa să se audă vorbind (să nu ne ducem după fentă, n-a vorbit de capul lui, ex boss știe!), s-a impus a două variantă… out! N-ar fi putut să se opună Ciocan, și în plus ce contează sacrificarea unui pion când tu alergi tare pentru o poziție pe lista din 20120 care să-ți asigure un nou mandat de deputat. În acest drum mai are de doborat câteva „obstacole”. Știe și el dar mai știu și alții. Niște unii care spun că în perioada următoare toata atenția trebuie îndreptată spre Anif, mai exact toti ochii ațintiți pe Busi, unul din lupii tineri care ar putea fi un pericol la alcătuirea listei pentru parlamentare. Poate vreun nou paparatzo, știe nea’ Dan joaca, poate niște alte sfori. Până acum la județ pare că baronu’ nu se lasă dus de vorbe. Si au depus unii eforturi mari, au transpirat și transpiră încă incercând să-l convingă că în fruntea Anif trebuie un alt om, ”de-al nostru”, care să ajute ”partidul”(se poate citi TDancor!). Păi cum, poți pune semnul egal între un contract la comună și unul de la Anif? Bineînțeles că nu! Și tot pentru un nou mandat se zbate și Iordache, cel mai iubit jurist din câți ingineri a dat Caracalul. Pe care greu de crezut că îl va mai obține de la Olt pe mâna lui Stănescu și cu atât mai puțin Oprescu. De aici și deschiderea lui totală și sprijinul necondiționat pentru colegul Dan Ciocan! Dacă Stănescu și Oprescu se vor lăsa duși după fentă, nu putem decât să le urăm drum bun(de cântat prohodul se ocupă alții!), iar cei ce se vor a fi ”lupii tineri” din PSD Olt au cele mai mari șanse să ajungă, în cel mai fericit caz, niște oițe bârsane, dacă vor alege să adopte în continuare poziția ghiocelului în fața noului tandem ce se vrea a fi viitorul ”lider”!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
S-A ÎNCHEIAT PARANGHELIA, VĂRU’ BĂSESCU ACHITAT! MOȚ RĂMÂNE SĂ ÎNTÂMPINE… NEVOILE!

Duminică, aproape de miezul nopții s-au lansat artificiile care anunțau încheierea parangheliei pe Esplanada Slatinei. Trei zile de spectacole sub...

Închide