OFICIAL: PANADRIA, PARIU CÂȘTIGĂTOR!

Încă o dată(n.n. am pierdut deja numărul) se confirmă faptul că pariurile pe constructori dar mai ales pe contractele împărțite din pix uneori frațește, alteori după cotizație, după posibilități, au cea mai amre cotă! Să nu creadă totuși cineva că a inventat Moț apa caldă sau că numai la Primăria Slatina ori în mandatul lui se întâmplă astfel de ”coincidențe”. Că-l bate pe el administrația locală cu 2-0 este un aspect, dar asta nu înseamnă că e singurul ordonator de credite în curtea căruia se discută ”pe surse” din decembrie 2018 pentru cine se vor semna ordine de plată în iunie 2019(CLICK)!

Dacă ne uităm în curtea CJ Olt, mai exact pe Seap, concluzia e că Moț e… pistol cu apă! Adevăratul glob magic în care se citesc viitorii câștigători ai licitaților se află în posesia baronului. Ai pariat, ai câștigat!!!

Nu tu, cetățean, tu rămâi tot cu plata, vorbim de Panadria SRL! Introdus în discuție încă din aprilie 2018, mai exact pe 04 aprilie 2018 când a fost publicată în monitorul oficial Hotărârea nr. 177/2018 privind alocarea unei sume din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului pentru unele unități administrativ-teritoriale afectate de calamități naturale. Județul Olt a primit 8.886 mii lei, din care 6.800 mii lei Consiliul Județean Olt pentru trei lucrări, una dintre ele fiind  ”Refacerea drum județean DJ 546 Km 110 + 750, 0,03 km, localitatea Teslui, satul Moșteni.”

Contractul pe care s-a pariat și s-a câștigat: Asociere SC Panadria SRL- Total Road SRL!

P.S. A știut domn’ președinte de ce nu se bagă!  Se băgase deja…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*