OFICIAL(MoF): VÂLCOV S-A LĂSAT DUS DIN GUVERN!

Răspunsul ambiguu oferit săptămâna trecută, la doar câteva ore de la încarcerarea lui Dragnea la Rahova, de către premierul Dăncilă cu privire la ”colaborarea” cu Darius Vâlcov, a lăsat loc de multe speculații. Iar ”contribuția” lui Paul Stănescu n-a lipsit. Nu s-a vrut o demitere ci o demisie, pe semne pe principiul mult trâmbițat de deținutul Dragnea, ”nu ies ca prostu’ din politică”! Pentru public doar căci nu ai cum să vorbești în cazul acestui personaj de demisie de onoare. Ar fi cea mai proastă glumă! Nici de bună voie ci forțat de împrejurări! A durat aproape o săptămână de când prietenul său Dragnea a fost încarcerat până când Vâlcov s-a lăsat dus de la Guvern, unica alternativă pusă la dispoziție de ”noul PSD” și… cu o săptămână înainte de termenul din apelul de la ICCJ în dosarul în care a fost condamnat pe fond la 8 ani de pușcărie. N-a ținut nici concediul, și surprinzător… nici plecăciunile!

P.S. Rămâne de văzut dacă începând de azi Vâlcov se va refugia din nou în brațele Oltului Puternic așa cum s-a întâmplat în 2012 când i-a pus pe tavă un mandat de primar, senator și ulterior ministru, dar mai ales dacă acestea mai sunt azi tot larg deschise să-l primească! Ce-o zice vecinu’ de lângă casă?!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
HOTELUL LUI VÂLCOV RĂMÂNE NEATINS: TRIBUNALUL DOLJ A RESPINS RIDICAREA SECHESTRULUI PENTRU VÂNZAREA BUNURILOR!

În noiembrie 2015 când procurorii anticorupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar față de...

Închide