VÂLCOV REȘAPEAZĂ VECHII COLABORATORI! MIKI CĂPĂTÎNĂ, IERI FURNIZOR DE 2 MILIOANE EURO, AZI REFERENT LA COTEL!

După ce DNA-ul a destructurat grupul în martie 2015, pulifricii, și mai mici și mai mari- în funcție rolul pe care fiecare l-a primit în puzzle- s-au dispersat care încotro. s-au mai bine zis au fost dispersați de însuși Vâlcov, în unii a aruncat cu denunțuri, ulterior cu noroi, la fel, în funcție de cum a acceptat sau nu să se supună și mai ales să-și pună în concordanță cu ”sugestiile” primite pe diverse căi, declarațiile date în fața procurorilor și în instanțe. S-a spart acea gașcă dar asta nu înseamnă că a rămas consilierul inculpat fără colaboratori. Mai nou îi reșapează pe cei vechi, cu care a colaborat, normal că pe bani publici, pe vremea când era primar, fix acea perioadă când spun procurorii că au curs râuri de șpăgi și de aici potopu’.

E cazul și lui Miki Căpățână, cel care, în august 2008, în calitate de director general al Netcom Service SRL, contra sumei de 1.425.000 euro(5.368.972,50 lei) la care se adaugă și TVA de 1.020.104,78 lei încheia cu Primăria Slatina reprezentată prin primar Vâlcov Darius Bogdan, un contract privind proiectarea, furnizarea și efectuarea de lucrări la obiectivul ”Montare fibră optică, camere de luat vederi și amenajare dispecerat”. Așadar, la vremea lui 2008 în conturile firmei la care colaboratorul Miki(furnizor!) intrau un milion jumătate de euro dintr-o semnătură! În doar patru luni(durata contractului)!

Cum spuneam, a rămas fără o parte din vechii pulifrici(n.n. mai sunt care s-au conformat, îi vedem cam la două săptămâni la bară citați majoritatea cu mandat, în calitate de martori ai apărării în cele trei dosare de corupție în care este judecat Vâlcov!) dar colaboratori întotdeauna se găsesc. În căutarea unui loc de muncă, sau un contract de exemplu pe la ANIF, orice poate oferi consilierul de azi e mai bun decât să tai frunză la caini. Chiar și un post de refernt la Casa Națională de Sănătate, pe care a fost angajat nu de mult Mihai Căpățână (Miki).

Unde-i legătura dintre referentul de azi la CNAS și furnizorul de ieri de camere video? Sigur e întrebare capcană și pentru Vâlcov. Să fie bine să nu fie rău, o favoare pe care președinta Adriana Cotel i-a făcut-o omului care a recomandat-o în funcție(n.n. și ea pe vremuri tot furnizor!) căci, nu-i așa, doar nu-i plătește din propriul buzunar salariul sau combustibilul pentru Skoda ZEN(probabil tot o favoare!) cu care Miki se deplasează uneori în interes personal, alteriori pentru diverse… comisioane! #PATRIHOT! Și atât!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
BERCEA JOACĂ ALBA NEAGRA ÎN INSTANȚĂ: VREA SĂ SCAPE DE ACUZAȚIA DE OMOR DUPĂ CE A RECUNOSCUT-O!

Sandu Anghel vrea să scape de acuzația de tentativă la infracțiunea de omor pentru care Parchetul de pe lângă Înalta...

Închide