ÎȘI SACRIFICĂ STĂNESCU ȘI OPRESCU ELECTORATUL FIDEL PENTRU FALA LUI DADDY? CARE AI MĂ CHEF DE NIȘTE GAZE?

PSD intenționează să organizeze, săptămâna viitoare, la Romexpo un miting la care vor fi adusi cu auotcarele peste 100.000 de oameni. ”Ăsta va fi finalul”, așa cum a grăit cel indicat de presa centrală ca fiind ”creierul” acestei acțiuni, Codrin Ștefănescu, la care a achiesat liderul PSD. Că demența unor a ajuns să atingă cote alarmante este un aspect dar când și alții, până la acest moment considerați ca fiind încă ancorați în realitate(atenție, nu aia pe care o spune Iordache!!!), se aliniază la ordin e certitudine că România(Oltul) merită mai mult decât actualii lideri.
Cum spuneam, Dragnea vrea să fie aclamat de 100.000 de oameni
Toate județele din sud sunt pregătite pentru acest miting mare, dă asigurări secretarul general al PSD, unul din județele pe care ”se bazează” fiind chiar Oltul. Dar oare Oltul Puternic ce zice având în vedere pe de o parte că cel puțin în ultimele luni nu s-a bazat nici pe Codrin Ștefănescu, nici pe Dragnea ci dimpotrivă au jucat în filme diferite, iar pe de altă parte fala lui daddy i-ar putea costa procente bune pe social democrații de la Olt. Asta deși Oltul este roșu și azi, și va fi așa multă vreme, nu pentru că ar exista o lege în acest sena(nici chiar una nescrisă) ci pentru că n-ai cu cine, n-au cu ce, iar dacă a existat la un moment dat o speranță dinspre ceea ce ar trebui să se numească Opoziție(a se citi PNL Olt) ea a murit pe 13 octombrie 2017.

Totuși. vor risca Paul Stănescu și Marius Oprescu ca, doar pentru a-i satisface pohta unui individ precum Codrin Ștefănescu, ”alegătorul lui”(n.n. care până acum a dovedit fidelitate și la poarta căruia va bate umil din nou peste doar câteva luni la prezidențiale) să fie pus în fața tunurilor cu gaze lacrimogene sau în bătaia pulanelor jandarmilor? Pentru că discursul lui Dragnea de zilele trecute- mai mult o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD, întărit de amenințările lui Carmen Dan și chiar îngrijorările Gabrielei Firea care par a contura un nou 10 august, ar trebui să te determine să sufii și în iaurt! De exemplu, să presupunem că am fi de acord(doar presupunem!) cu deputatul Marius Iancu atunci când spune ”Salarii mai mari, companii pe profit, România crește economic”, sau ” Rate mai mici pentru români, mai multe investiții private”, sau ”Consiliul Județean Olt a atras fonduri europene de peste 16,5 milioane euro”,  chiar și gogorița ”Slatina un oraș mai modern, mai frumos!”(n.n.postări de pe pagina sa de socializare). Dar nu despre asta este vorba în propoziție. Nu sunt nici alegeri parlamentare și cu atât mai mult nu sunt nici locale. La scrutinul din 26 mai 2019 sunt ”ștampilați” membri (n.n. unii făcuți peste noapte- vezi Rareș Bogdan, Carmen Avram) partidelor politice din România care vor presta în Parlamentul European. Ori despre ”binele” făcut în mandatul ce stă să se încheie de europarlamentarii PSD sau PNL(să-i dăm totuși Cezarului ce merită și să nu o băgăm în aceeași oală pe Corina Crețu) materialele electorale lipsesc cu desăvârșire de ambele părți. Mai mult, dacă încerci să tragi o concluzie a mandatului deja trecut, cel puțin îîn ceea ce privește PSD, ținând cont de faptul că parte din cei considerați a fi fost cei mai vocali europarlamentari nu se mai regăsesc pe lista lui Dragnea(vezi Ioan Mircea Paşcu, Victor Boștinaru) este aceea că echipa din 2014 a fost un eșec. Și atunci, de ce ai mai gira tu alegător, cu votul tău, un altul? Iar despre lista actuală, e suficient de reamintit că însuși Stănescu a votat împotriva Rovanei Plump(primul candidat pe listă), căci de jignirile lui Manda(înainte să-și vadă sacii în căruță!) la adresa celor din Olt a auzit tot poporu’. Și să Probabil că acesta este și motivul pentru care se încearcă a convinge alegătorul să iasă la vot(e o chestiune de toți acceptată și recunoscută că interesul este foarte scăzut!) cu chestiuni care țin fie de activitatea parlamentarilor, fie a președinților de CJ-uri sau chiar a primarilor. Altminteri… n-ai cu ce! Și tocmai din acest motiv devine și mai interesat de urmărit dacă Oprescu riscă să procentele pentru fala lui daddy! Azi decizia nu e încă luată. Vedem mâine…

PS1. Așteptăm cu mare interes ca gâsculițele să transpire explicându-ne care este legătura dintre alocațiile mărite sau falnicii copaci plantați de Pisicu în parcul de la fost UM!

PS2.Fără a da nume, e lungă lista celor de la Olt care împărtășesc aceeași idee: „Să aducă Codrin Ștefănescu oameni de la mă-sa de-acasă”

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*