OLTUL PUTERNIC: PENTRU DRAGNEA 60%, PENTRU TEL DRUM 5 MILIOANE LEI! SE ȘTIEEE…

Dacă nu s-a aflat până la ultimul pesedist de pe cea mai întunecată uliță, au mai anunțat încă o dată liderii, public, să rămână înregistrat, că PSD Olt va scoate la europarlamentare 60%. Numărate bob cu bom pentru că nu-i așa, în alegeri contează cine numără. Să fie deci scor, poate nu prima organizație, dar măcar pe locul doi să ridice partidul, să iasă Dragnea și mai mândru și mai puternic din acest scrutin.

Dar Oltul Puternic nu pune umărul doar la salvarea lui ddady, ci și la binele financiar al Tel Drum-ului! Pentru Dragnea 60%, pentru Tel Drum 5 milioane lei. Vorba aceea, să nu-l lase singurel la greu: și cu dosare și cu insolvență. Pe 11 aprilie, prin procedura simplificată, bineînțeles pe criteriul pretul cel mai scazut, a fpost atribuit contractul „Proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari aferente obiectivului de investitii „MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL IN COMUNA MIHAESTI, JUDETUL OLT”(DOC). ” Valoare contractului este de 5.236.290,00 lei fără TVA, din care Servicii de proiectare- Proiectare : 92.018,00 lei fără TVA, Asistență tehnică din partea proiectantului 76.009 lei fără TVA -Executie lucrari 5.067.263 lei fără TVA -Organizare de șantier: 1.000,00 lei fără TVA. Două oferte depuse, câștigător la puncte SC Tel Drum!

Așadar, și votu’ dar și contractul! Merg mână în mână!

Dar ca un mic… detaliu: Tel Drum este acuzata de constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu. 

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
EMIL MOȚ, DOAR PENTRU CĂ POȚI?

Cine crede că le-a văzut pe toate să facă un drum până la Slatina. De la Palatul de Justiție în...

Închide