COMPLETUL DE 3 DE LA PSD OLT: IORDACHE N-A SESIZAT INCĂ CCR-UL!

Cum nici o faptă buna nu rămâne nepedepsită, tot așa nici orice tentativă-eşuată ce-i drept- de ieşire din decor (politic) nu ramâne fără urmări. Dovada concretă stă „strategia” PSD Olt pentru alegerile europarlamentare. Cu echipa de coordonare stabilită – pasul următor a fost distribuirea localitatilor pe cap de… pesedist! Dacă în ceea ce priveşte componența GĂŞTII(Vezi!) nu a fost nici o surpriză, la partea cu responsabilii unii zic că s-a lăsat cu … polițe! Plătite căci nu-i aşa partidu’ îți dă da’ și tu trebuie să-i bagi în urnă! Cel care de obicei răspunde de zona Schitu azi a fost parașutat la Voiculescu, şeful PNL Olt, pe uliță. In locul lui a trecut Busi de la Anif. Aşa a dat calculatorul… Că doar nu dăm crezare polițelor. Nu e mâna lui Stănescu sau cu atât mai mult a baronului. Doar nu-şi imaginează cineva că asta-i „recompensa” pe care o merită senatorul Diaconescu pentru că la un moment dat unele surse îl dateau aspirant la funcția de preşedinte al PSD Olt sau pentru că nu a răspuns prezent la solicitarea de a face un pas spre PRO-ul lui Ponta? Nu, nuuu!

E cumva ca la completul de 3 (Oprescu, Inacu, Ivan) dar nu de la ICCJ ci de la PSD Olt. Singura deosebire este că de astea n-a aflat Iordache. Poate sesiza CCR-ul sau pe daddy(😉). Oficial, domne’ e senator şi atunci trebuie să ducă greul pentru că şi partidul i-a dat mandat! Aşa cum face şi Stănescu! Cine crede ca-i uşor să-ti faci selfie azi cu Firea, mâine cu Tudose şi Ponta se înşeală amarnic!

P.S.Până la această oră la CCR nu a fost depusă încă sesizare!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
VÂLCOV SE DUCE LA APEL. A DOUA ZI DUPĂ DRAGNEA…

CCR a amânat dezbaterile privind completurile specializate în cazurile de corupție de la ÎCCJ pentru 19 aprilie, anterior, pe 16...

Închide