VÂLCOV S-A PLICTISIT: A PLECAT DE LA INSTANȚĂ ÎNAINTE SĂ SE FACĂ APELUL ÎN DOSARUL ÎN CARE ESTE JUDECAT PENTRU LUARE DE MITĂ!

Consilierul premierului Dăncilă s-a prezentat miercuri la Tribunalul Dolj în dosarul în care este judecat pentru luare de mită însă n-a fost prezent şi în sala la momentul la care s-a strigat dosarul său, acesta părăsind clădirea Tribunalului Dolj după ce ora de începere a sedintei (stabilită pentru 12.00) s-a decalat (n.n. motivat de alte dosare aflate in derulare). ”A fost dar a plecat. A trebuit să ajungă la serviciu…”, a anunțat avocata. Nici cei trei martori citați pentru audiere nu s-au prezentat la termen, asta deşi pentru Anca Guşatu instanța a cerut mandat de aducere, iar Dumitru Onică nu este la prima citare aşa cum este cazul fostei şefe de cabinet a lui Vâlcov, Bianca Tonitza. Pentru termenul din 24 aprilie s-a dispus emiterea de mandate de aducere pentru toți trei asta dacă nu cumva va reuși insuși inculpatul să-i recupereze și să-i aducă la bară, așa cum a solicitat apărătorul azi: ”Doamna președintă avem o cerere, ar fi vrut să o facă clientul meu dar cum am spus a trebuit să plece, o înaintez eu, vrem să vă cerem să ne dați voi să căutăm noi martorii să încercăm să îi aducem personal.” Reamintim că cei trei au fost propuşi spre audiere chiar de Darius Vâlcov.

Judecătorul de caz a anunțat că a fost finalizată expertiza în dosar o copie a raportului fiind înaintată atât apărării cât și acuzării în vederea studierii până la termenul următor când va fi pus în dezbatere. Și tot la termenul din 24 aprilie, la solicitarea procurorului DNA se va pune în discuție și cererea inculpatului de a fi înaintate două adrese către Parchetul General-DNA și respectiv SRUI cu privire la protocolul încheiat între cele două instituții în 2009.

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
CINE BEA LAPTELE? DA’CINE LINGE MIEREA?

Da ce-ați făcut mă băieți? Ați dat cu mierea-n lapte când era atât de bine și de frumos, când făcuseți...

Închide