STĂNESCU INSISTĂ: OLTUL, PRIMUL PE ȚARĂ LA EUROPARLAMENTARE! ”VĂ UITAȚI ȘI VOI LA TELEVIZOR SAU LA ”ȘTIRI PE SURSE” SĂ VEDEȚI LISTA!

Stănescu a strigat din nou vineri adunarea. De la referendumul pentru familie la pachet cu cel pentru Olt Romanați n-au mai avut social democreții de la Olt parte de un BPJ. E din nou nevoie de voturi deci e acel moment când, după ce-a făcut ”treaba lui” pe votul în alb al organizației județene, Stănescu pune placa cu ”întoarcerea la popor”. Pentru că #patri(h)oți!

Ca și faptele care-l recomandă din perioada cât a fost umbra lui Dragnea la partidele de vânătoare sau ministrul Dezvoltării , și vorbele au fost puține rău. Să ne organizăm, să scoatem oamenii la vot, să… orice pentru prima poziție la nivel național. N-a renunțat Stănescu la această idee. Nici n-ar avea cum pentru că este singurul colac de salvare de care se mai poate agăța azi! Greu de crezut că locul întâi pe țară îl va readuce în rândul greilor așa cum speră. Pentru asta ar trebui că măcar la Olt să mai fi rămas ceva din autoritatea de lider de altădată. Da’ s-a dus. Nici vorbă la ședința BPJ de vineri a PSD Olt de mesaje de mobilizare a activului. Poate invers, dinspre primari spre președinte. Dar pentru ca acest lucru să fie posibil ar trebui să ști măcar ce te mână în luptă. Vorba cetățeanului turmentat, noi cu cine votăm? Cu o listă, singura replică de care a fost capabil Stănescu, una care n-a făcut decât să vină și să adâncească și mai mult dezamăgirea celor din sală cu privire la poziția și mai ales la puterea de azi a celui care încă se află la conducerea Organizației PSD Olt: ” Vă uitați și voi la televizor sau pe ”știri pe surse” să vedeți lista!” Ăsta da mesaj de mobilizare #OLTUL PUTERNIC! Ce-ar mai fi de comentat? Așa se întâmplă când ajungi să-ți mai facă concurență doar două cepe degerate!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
AFACEREA GUNOIU’: KATONA DĂ ȘPAGĂ DAR O ȘI DENUNȚĂ!

S-a schimbat modificarea. Până ieri unul din cele mai mediatizate subiecte, chiar excesiv de suspect ținând cont de faptul că...

Închide