Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

AFACEREA GUNOIU’ URÂT MIROSITOARE DIN FAȘĂ! NE ASUMĂM SAU MERGEM DUPĂ FENTĂ?

20. martie. 2019

De la momentul la care s-a pus prima dată pe tapet afacerea ”Gunoiu’” am ridicat semne de întrebare. Miros urât, suspiciuni rezonabile penale chiar dacă ne aducem aminte de acuzațiile lansate în spațiul public de consilierul de ieri(local) și de azi(MFP) Andrei Iordache, la acel moment favorizator de infractori și nu prieten de week-end.

VEZI:


Semnalele au tot fost din 2016 dar cine a a avut ochi să vadă, urechi să audă la acea vreme. Joc de glezne sau pe burtă că era încă mică apa! Azi când nivelul a crescut considerabil până acolo încât se pune problema ca Oltul să returneze Uniunii Europene 23 de milioane de euro, sumă cheltuită începând din 2007 pentru sistemul integrat de colectare a deşeurilor, se joacă tare! Ne ducem după fentă sau ne asumăm. Că a fost băgat la înaintare vicele Delureanu cel care nu mai târziu de luna trecută anunța public cum a mârâit el tare la cei de la Rosal, poate fi considerată o modalitate de a-l face să-și merite banii, să-și merite funcția. Așa tare s-a stropșit la ”negociere” încât reprezentanții societății i-a dat direct cu flit! Asta înseamnă să te impui tu ditamai vicele! Mai departe, că se caută un vinovat de serviciu, la fel nu e nici o surpriză! E vechi păcatul, ține de strategia celor care, obișnuiți să fugă de asumare, stau în umbră, trag sfori și arată cu degetul. Până la Delureanu, până la directorul
Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Olt-Eco- cu siguranță a fost uns pe competențe doar de niște unii știute- nu ar trebui să ne bucurăm privirea, măcar la gâsculițe, cu un punct de vedere al însuși șeful CJ Olt. Nu de la domnu’ pus să încaseze indemnizație de conducere de la ADI Olt-Eco am aflat că sunt ”mici” probleme cu Rosal ci din declarația publică a lui Oprescu, după ce inițial anunța că va a începu să curgă lapte, urmează mierea:  „Înțeleg că în momentul de față este totul în regulă, iar condițiile asumate în baza prelungirii acesteia sunt îndeplinite. Așteptăm să le îndeplinească pe toate, astfel încât să putem da ordinul de începere a lucrărilor”(declarție publică 18.02.2018!!!) . Nu asociația și-a deschis larg brațele și i-a chemat la negocieri pe reprezentanții societății respective ci CJ Olt. Să negocieze ce? Un contract pe care, după chinuri groaznice care au însemnat nu doar timp pierdut , l-au obținut dar pe care au demonstrat că nu au capacitatea să ducă la îndeplinire. De unde atâta ”deschidere” din partea reprezentanților CJ Olt. Oare de la acel miros urât pe care această ”combinație” l-a emanat prin toți porii de la început și până azi? Variante sunt azi pe piață destule însă așteptăm totuși asumarea oficială(până la epuizarea stocului de răbdare și tutun). După fentă e liber să se ducă oricine însă concluzia e una singură și nu trebuie ignorată: incompetența în speța Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Olt nu va fi suportată din buzunar personal al nici unuia dintre ” factorii de decizie”. Eșecul este al lor, decontul e al locuitorilor județului Olt!

P.S. ”Rezolvarea” e oare pentru cine trebuie?

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!