VÂLCOV CERE STĂMUTAREA DE LA GORJ LA ICCJ PRIN VOCEA NOULUI AVOCAT, ȘOȚIA LUI TONI GREBLĂ!

După modelul dosarului în care este acuzt de luare de mită trimis spre judecare de procurorii anticorupție la Tribunalul Olt în care fix înainte ca cercetarea judecătorească să fie declarată încheiată a obținut strămutarea la Dolj și deci reluarea procesului de la zero, procedează Vâlcov și la Gorj.

La termenul de marți în dosarul în care este judecat pentru instigare la dare și luare de mită, deși nu s-a prezentat în insanță a solicitat ca dosarul să fie mutat la ICCJ, instanța care anul trecut l-a condamnat în primul dosar la 8 ani de închisoare cu executare. Mai mult, la Gorj, pentru prima dată Vâlcov a fost reprezentat de un avocat nou. Este vorba despre soția lui Toni Greblă, secretarul general al Guvernului. Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost apărat, marţi, în procesul de la Tribunalul Gorj, Mihaela Greblă, soţia secretarului general al Guvernului, Toni Greblă, care a cerut ca dosarul să fie judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Potrivit acesteia, deși Vâlcov era primar în perioada în care procurorii îl acuză că l-a determinat pe Bărbulescu să mituiască un angajat al OCPI Olt, faptele pentru care este trimis în judecată sunt asimilate faptelor de corupţie şi pe calitatea lui, competentă să judece cauza este Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Nici o surpriză. O nouă încercare a lui Vâlcov de tergiversare, cu atât mai disperată acum cu cât este așteptat ca de la o zi la altă să fie stabilit un prim termen în apelul din dosarul în care a fost condamnat cu executare.

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
7 CU GHINION PENTRU CIOCAN! MARCAT ȚIȚIRIGĂ!

Două lovituri într-o singură zi au încasat frații Ciocan. Altădată(destul de recente acele vremuri) capioni la contractele pe bani publici,...

Închide