STĂNESCU NU SE DEZICE! LA LOC COMANDA:SLUJ PÂNĂ LA CAPĂT!

Totul se confirmă. Nimic nu rămâne fără acoperire. N-a trecut nici o lună de când spuneam că Stănescu a pupat Piața Independenței(Stanescu-pupat-piata-independentei) că au și apărut primele dovezi ale faptului că a redevenit soldatul disciplinat de odinioară.

Prima a fost chiar în ziua CEX-ului, primul la care Stănescu a participat după scurta perioadă de rătăcire, întocmai cum apreciam, cuminte pe scăunel, fără comentarii, sorbindu-l din ochi pe Dragnea și aprobându-l din priviri.

Next, prima organizație din țară unde președintele(n.n. e dovedit, stabilit că noțiunea de lider nu-și mai are locul!) a convocat lotul de titulari(să fie cam 10 cu toții…) în urmă cu două săptămâni la CJ Olt (22 februarie să fim mai exacți, să nu existe dubii!): Oltul, primul pe țară la europarlamentare! De ce? Speră ca astfel să reintre în grațiile lui daddy!Bineînțeles, din nou, punând la bătaie întreaga organizație, de la primari la cei mai tineri lipitori de afișe, pe modelul vot în alb, știu eu ce e mai bine!

Cea mai recentă, atenție, nu și ultima, e în aceeași linie a slugărniciei de partid. Se vede treaba că s-a obișnuit așa de bine cu scrisorile încât n-a avut nici o reținere să mai semneze de curând una(n.n. pariu că activul de la Olt n-are din nou nici cea mai mică idee despre decizia asumată de Stănescu în numele Oltului Puternic?). Stănescu a fost printre primii (având deja experiență în epistole posibil să fi fost chiar inițiatorul! )din cei cinci lideri PSD din regiunea Oltenia- care au semnat, marţi, o scrisoare adresată Comitetului Executiv Naţional al PSD prin care cer ca în primele cinci poziţii ale listei la alegerile europarlamentare să figureze şi Claudiu Manda! Pai nu Manda și Olguța l-au susținut pe Dragnea și i-au întors spatele lui Stănescu? Ba da, și ei doi alături de mulți alții însă acel episod e deja fumat. Acum s-a intrat în forță în etapa următoare, ca înainte că înainte era mai bine!

P.S. Lotul titularilor coordonat de Oprescu l-a asigurat pe domn’ președinte că Oltul Puternic va fi primul în top! De când contează cine votează, mai ales când se numără în sediul PSD Olt?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*