Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ATENȚIE LA O „DISFUNCȚIONALITATE” SAU… MAI MULTE! LA DÂMBOVIȚA LE-A GĂSIT DEJA DADDY!

10. februarie. 2019

În PSD daddy tocmai ce-a trecut la etapa următoare în ceea ce privește pedepsirea puciştilor care au îndrăznit să creadă că pot să-i tragă scaunul de sub dos. La nivelul liderilor de organizații treaba murdară se face în CEX. În acel forum de conducere al partidului din care face parte şi Paul Stănescu, şi în care, la un moment dat-în cazul Guvernului Grindeanu şi chiar Tudose – el a îndeplinit fără comentarii sarcinile ce derivă din rolul de „om cu ziua” al lui Dragnea, asta doar ca o paranteză, să nu uităm totuşi cine-am fost şi ce-am slujit! Cum spuneam, s-a trecut la etapa următoare, curătenia în teritoriu între oamenii celui ce-a fost președinte al organizației județene. Nu mai târziu de sâmbătă s-a implementat la Dâmbovița „programul pilot”. Conducerea PSD Dambovita s-a împiedicat de niște „disfuncționalități” și a decis, sâmbătă, într-o ședință de Comitet Executiv Județean, să-l excludă din partid pe președintele Consiliului Județean.


Rovana Plumb, preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa : „A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Toate obiectivele acestea trebuia să fie continuate, o parte realizate. Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean organizaţia de partid prin BPJ, al cărui membru este, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul Consiliului Judeţean. Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv”.

Declarația de mai sus poate fi considerată studiu de caz pentru Oltul Puternic. De citit, de analizat pentru că, este așteptat ca „pilotul”să se extindă în perioada următoare și la nivelul altor județe, ai căror lideri județeni(n.n. la pachet și oamenii lor, mai ales din fruntea CJ-urilor)au căzut în dizgrația liderului suprem. Mare atenție la „disfuncționalități” pentru că… și dacă nu sunt cu siguranță pot apărea la momentul potrivit dacă cineva vrea să le găsească în raportul de activitate al lui Marius Oprescu. Nu-l cunoaștem, n-a fost prezentat în toată splendoarea lui cum s-a întâmplat de exemplu în cazul vicepreședintelui Delureanu, la liniuță cu realizări câte-n lună și-n stele pe care dacă le citești ești tentat să faci pe loc o petiție să scoți din structura organizatorică a CJ Olt funcția de președinte. La ce-ți trebuie când ai un așa vicepreș? Cu siguranță mediatizarea a fost nevinovată…

Lăsând însă la o parte mesajele transmise de la centru prin diverse portavoci locale(reîncălzite în ultima săptămână) care mai nou anunță „jihad în două săptămâni”(n.n. altă întrebare?) sunt totuși voci care spun că, cel puțin azi(mâine nu se știe ca pământu’…) mingea e încă la Stănescu în teren. Iar confirmarea a venit tot zilele acestea, și tot printr-o portavoce, de data asta a lui Dragnea.

Marius Pieleanu: „Paul Stănescu este genul ăla de oltean încăpățânat. Până acum nu a accepta să poarte o discuție deschisă și sinceră cu Liviu Dragnea”

Într-o interpretare a lui nea Ion de pe uliță, Dragnea-i face curte iar Stănescu ține coada pe sus! Să fim bine înțeleși : raportul e valabil azi! Mâne… e marți, trei ceauri rele, pisica neagră…

Mergem înainte!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!