ÎN PICIOARE CA… PISICU: MIRCEA UNGUREANU SCAPĂ DE ACUZAȚIA DE COMPLICITATE LA ABUZ ÎN SERVICIU!

Procurorii Parchetului de pe lâgă Judecătoria Slatina au finalizat cercetările în dosarul în care omul de afaceri Mircea Ungureanu era cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu. Alături de acesta, în vizorul anchetatorilor s-au aflat primarul comunei Verguleasa și alte trei persoane. Cercetările au vizat contractul „Alimentare cu apa Comuna Verguleasa, Jud. Olt” obținut de Ungureanu prin firma SC Roxana Miranliv SRL la care inclusiv inspectorii Curții de Conturi au constatat un prejudiciu 271.000 lei reprezentând plăţi pentru lucrări neexecutate sau executate parţial la obiectivul de investiţii. La doi ani de zile de la demararea cercetărilor a venit și soluția: „Cercetările au fost finalizate în cauză fiind dispusă soluția de clasare”. (răspuns PJ Slatina/ 544)

Drumurile lui Ungureanu la organele de cercetare penală nu s-au oprit însă. Reamintim că în iunie 2016 Mircea Ungureanu a fost reținut 24 de ore și ulterior arestat preventiv alături de alți indivizi bănuiţi că au creat un mecanism de fraudare a bugetului de stat având la bază înregistrarea în documentele de evidenţă contabilă şi declararea fiscală a unor achiziţii fictive în domeniul construcţiilor şi materialelor de construcţii, serviciilor de pază şi  consultanță, urmărind sustragerea de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin diminuarea bazei impozabile şi deducerea frauduloasă a taxei pe valoare adăugată.

Print

Un comentariu

  1. Va rog sa verificati , cine l-a pacalit pe Diaconescu Dan si i-a demonstrat ca sint nebun. In 2013 a fost la Tg. Ocna si la Comanesti. Olteanu Danut din Comanesti , fan CFR din 1956. T . 0748140668

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*