Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

APĂRĂ DUCKADAM! DUPĂ DRAGNEA A FUGIT ȘI VÂLCOV DIN CALEA OFICIALILOR UE. TOT ÎN CONCEDIU…

13. ianuarie. 2019

Dragnea n-a fost singurul care-a lipsit de la ceremonia oficială de lansare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, eveniment desfășurat joi la Ateneul Român, la care au participat, printre alți înalți oficiali europeni, și Antonio Tajani, preşedintele Parlamentului European, Donald Tusk, preşedintele Consiliului European și Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene.

După el și-a luat tălpășița și Vâlcov! Explicația oficială a strategului e aceeași: concediu(n.n. anunțul a fost făcut de avocata acestuia chiar la termenul de joi într-unul din dosarele în care a fost trimis în judecată!- precizare pentru gâsculițe!). Nu știm dacă destinația e aceeași, da Vâlcov este a treia persoană care i-a însoți pe Dragnea și Irinuca tatii în avionul privat și nici n-a stat ceasul vreo secundă în loc din cauza asta. Lăsând totuși la o parte explicația de fațadă, de ce oare să ratezi șansa unei afirmari externe, tocmai tu cel care în ultimul an ocupi poziția celui de care n-ai loc să iei o palmă? Când într-un moment deosebit de important rămâne nu doar partidul dar mai ales Guvernul fără creier, aproape că ești tentat să anunți în regim de breacking news că asupra țării noastre s-a abătut o gravă adevărată nenorocire. Păi cum, poate Viorica Vasilica să se descurce în fața liderilor europeni fără eminența cenușie a lui Dragnea, când de doi ani se calcă pesediști slugarnici pe picioare să ne spună că nici iarba nu crește în țară fără Darius? Căci, ca o paranteză, între noi fie vorba, doar daddy(restul slugilor sunt bonnus!) l-a catalogat astfel. Poate pentru că limita lui e mult prea jos și atunci când unu îți creionează din pix o lume minutată în care poți găsi numai prostii, fără nici cea mai mică legătură cu realitatea vremeurilor în care trăim, și atunci e lesne de înțeles că te-ai dus cu totul după fentă! Depășind această paranteză abilitățile de lider ale lui Vâlcov s-au văzut doar în rechizitoriile procurorilor, lider al pilifricilor pe care i-a folosit să-și clădească un adevărat imperiu financiar și e care i-a înfundat în secunda doi fără să clipească, dar și „creier” al operațiunilor financiare de colectare a șpăgilor și spălare a banilor. Așadar, la categoria corupție a dovedit că stă bine, de aici și cei 8 ani de închisoare primiți de la judecătorii ICCJ în primă instanță! Cât privește cealaltă parte a creierului, cea cu care a scris mărețul program de guvernare care de la bun început a dat rateu după rateu(n.n. de altfel e normal să se întâmple așa când faci totul doar din pix să minți frumos pulimea!)și pe care azi s-a gândit să-l „evalueze” într-un almanah cu același scop de a cosmetiza de fapt eșecul, poate doar cu o singură excepție(n.n. Liviu Nicolae Dragnea pe motiv de limită de… materie cenușie!) inclusiv Viorica Dăncilă a înțeles se pare că marele strateg nu aduce nimic bun! Că doar d’aia zice-o vorbă ca la pomul lăudat să nu te duci cu sacul . În cazul lui Vâlcov poți folosi o pungă de plastic, un plic mai mare sau chiar o geantă de laptop. Important e să conțină șpagă! Lingouri și tablouri nu acceptă de la nimeni, preferă să le achizziționeze singur! Așadar, fără ca cineva să lucreze în acest sens, zilele acestea s-a cernut grâul de neghină. Grâul e în țară, neghina a fugit în concediu!
Keep calm and be happy! România a primit o gură de oxigen prin plecare lui Dragnea și Vâlcov din țară!

P.S. Suntem cu sufletul alături de toți cei care suferă în aceste zile pentru că nbula de săpun(balon e prea mult!) s-a spart. Probabil e greu după atâtea osanale ridicate: el diabolicul, el creeierul, el strategul și evaluatorul tuturor celor văzute dar mai ales închipuite să fugă mâncând pământul din calea oficialilor UE? Nu doar c-a rămas fără ață zmeul dar a dispărut cu totul din peisaj. Până la urmă fuga e și sănătoasă nu doar rușinoasă! 

APĂRĂ DUKADAM! #îndrăzneștesănuîțipierzisperanța

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!