TRIBUNALUL DOLJ I-A ADMIS LUI VÂLCOV CEREREA DE SESIZARE A CURȚII CONSTITUȚIONALE!

Magistrații Tribunalului Dolj au admis cererea formulată de inculpatul Darius Vâlcov de sesizare a Curții Constituționale  în dosarul în care este judecat pentru luare de mită. Cererea depusă de apărătorii consilierului premierului vizează în deosebi probele folosite de procurori în acest caz, mai exact declarațiile martorilor audiați, parte din ei având și calitatea de denunțători.

« Admite cererea formulată de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan În baza art. 29 alin. 4 din Legea nr. 47/1992 republicată Dispune sesizarea Curţii Constituţionale în vederea soluţionării excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art 97 alin. 2 lit. d), art. 103 alin. 2) ?i 3) C.pr.pen, cu referire la dispozi?iile art. 114 alin. 1 ?i 115 alin. 1 C. pr.pen, invocată de către inculpatul Vâlcov Darius Bogdan.»

Decizia este definitivă. Mai mult este cea de-a doua gură de oxigen pe care Vâlcov o primește în acest dosar după ce anterior i-a fost acceptat probatoriu prin care a solicitat atât audierea unor noi martori cât și înaintarea mai multor adrese către DNA, una dintre acestea vizând și protoculul de colaborare cu SRI.

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
CUM L-A ″EJACULAT″ DRAGNEA PE STĂNESCU DIN GUVERN: PROFI! ȘTIE CONSILIERUL CONDAMNAT!

Mazilirea lui Paul Stănescu din Guvernul Dăncilă nu e nici o pierdere ba dimpotrivă  este ″un semn de profesionalism″. Cine...

Închide