DEVIZA PSD OLT: DACĂ NU E POST, ÎL INVENTĂM! DAN STANA SĂ FIE DIRECTOR LA SJU SLATINA!

Ştiți cum e cu copilul cu multe moaşe? La fel cum e şi cu spitalul cu mai mulți directori. Patru si cu managerul cinci! Nu e universitar, să nu impacientăm populatia, deși inveștiții s-au făcut(să dăm Cezarului ce-i aparține, totuși!) a rămas la aceeași clasificare: spital județean! Să avem puțintică răbdare, nu se poate face peste noapte chiar totul.

Însă ce se poate… se face! De exemplu, un nou post de director! E la o aruncătură de băț toată șmecheria. Proiect inițiat bineînțeles de șeful CJ Olt, pus pe ordinea de zi, aprobat fără comentarii căci cine stă să piardă vremea cu anexe… Unești trei servicii, faci Direcția Resurse Umane, Tehnică și Administrativă și gata! Omul e dinaintea postului, pentru că, nu-i așa, la fel vine și mintea… după post! La muncitori nu e bătaie dar la șefi e coadă. Tot acolo s-a așezat și Stana: la coadă la ușa baronului! Dan Stana, fostul liberal, dus la ALDE anul trecut. Greu de spus azi sigla cărui partid se află pe adeziunea acestuia, cert e pe mâna PSD Olt așteaptă să fie uns în funcție. La CFR Marfă, Regionala Craiova a fost interimar. Și atât! Are omul pretenții. Și aspirații înalte!

Cum spuneam, în ultima ședință a CJ Olt postul s-a creat, numirea e așteptată să se facă în perioada următoare. Așadar, promisiune îndeplinită. Însă numai de una din părți- PSD Olt. Coplata(partea lui Stana) e așteptată în 2020, la locale! Mai e mult până departe iar cu sacii în căruță urcați în avans rămâne de văzut în ce tabără va juca Stana. Posibil ca Oprescu să considere că omul e un bun colaborator. A scăpat însă din vedere un aspect: s-a dovedit fidel colaborator al Securității, nu al vreunui partid politic!

P.S. Doar ca idee: ar mai fi loc de inventat câteva funcții de conducere în cazul în care PSD Olt mai are pe lista de așteptare aspiranți la astfel de funcții: la trei secții un director! Și uite cum mai liniștești câțiva ″colaboratori″. Important e să-i recomande vocea și talentul, nu-i așa?

Print

Articole asemanatoare

DEVIZA PSD OLT: DACĂ NU E POST, ÎL INVENTĂM! DAN STANA SĂ FIE DIRECTOR LA SJU SLATINA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
HOLOGRAMA BUCLUCAȘĂ: NOUA PREȘEDINTĂ A AGENȚIEI NAȚIONALE A MEDICAMENTULUI- APROPIATĂ LUI IORDACHE- APROPIAT LUI VÂLCOV!

De unde sare iepurele când sare? De aproape, de pe lângă casa omului. Pentru că nimic nu e întâmplător și...

Închide