CE TUNURI MAI DĂ DUMI DE LA SPAȚII VERZI…

Moț știe! A văzut și mai ales a înțeles că nu e bine să dai vrabia din mână pentru cioara de pe gard(n.n. au mai dat slătinenii vrabia pe Vâlcovul de pe gard și au urmat 10 ani de jaf la drumul mare!). Probabil conștient fiind că VIZIUNEA și NIMICUL pe care cu cheltuieli uriașe(vezi prețurile practicate de DUS!!!) a reușit să-l facă în doi ani de mandat la cârma municipiului, cu greu spre imposibil îi vor asigura al doilea mandat. Și dacă nu are garanția că și din 2020 ″continuăm să construim împreună″ bate fierul cât e cald. Când piața îi oferă ″oportunități″ nu le ratează. Aport, aport așa cum am văzut în stenogramele de la dosarul de corupție al lui Vâlcov. Tot același ″aport în patrimoniu″ de firme și implicit contracte cu statul, de imobile și nu numai ca-n epoca Vâlcov. ″Bărbulescu a cumpărat clădirea lui Argeșeanu. Acolo urmează să-și mute afacerile!″- informație ″bombă″ croșetată în laboratoarele Brelocului, livrată mai departe de trompete din gură în gură să ajungă unde trebuie! ″O duce bine rău Bărbulescu″, să aibă ″știrea″  sare și piper. Da′ Dumi ce face? O duce la fel de bine sau mai bine? Prostul obicei de a verifica orice informație, în deosebi atunci când îți e livrată fără ca tu să întrebi despre ea, dă peste cap toată munca din laborator(n.n. nu că i-am suspecta pe trepăduși de prea multă inteligență, pntru că de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!). Clădirea cu pricina are într-adevăr un nou proprietar. Nu e Bărbulescu, nici consoarta deși cui i-ar displace un așa imobil în buricul târgului… Momentan trebuie să se mulțumească doar cu statutul de chiriași. De voie sau de nevoie, sau la SUGESTIA unui ″prieten″, poate șeful laboratorului sau Brelocului, să nu se interpreteze greșit. Când dai search după realul proprietar primul rezultat pe care-l obții este SC Metropol Uman Consulting SRL.

Fix firma prietenului Dumi. În acte, oficial, e fosta pentru că de-a lungul timpului, cum am mai arătat cu alte ocazii(CLICK), s-au produs mai multe modificări în ceea ce privește acționarii și administratorii societății: în 2013 a înfiinţat-o Florin Dumitrescu împreună cu sora directorului executiv al  Direcţiei Economice de Venituri şi Cheltuieli din cadrul Primăriei Slatina, Alin Calotă,  sediul a fost stabilit într-o clădire închiriată chiar de la CJ Olt- „Punct Control”(aflat în administrarea Serviciului Judeţean de Pază Olt, str. Drăgăneşti- şi azi tot acolo!), în 2016 după majorarea capitalului social atât Dumitrescu cât şi Calotă cesionează acţiunile intră în schemă un alt asociat (n.n. numit administrator cu puteri depline), același de azi Dobra Gabriel Ionuț. Un parcurs financiar mai mult decât interesant a avut societatea în cauză în ultimii doi ani, care ar face cu siguranță invidios orice om de afaceri. Cu cei patru salariați pe care îi are(vezi doc oficial!) SC Metropol Uman Consulting abia face față avalanșei de contracte obținute din tot județul – bineînțeles că Primăria Slatina  și CJ Olt nu fac excepție- prin ÎNCREDINȚARE DIRECTĂ. Așa cum e mai bine, mai sigur și de ce nu profitabil(FOTO) O poză face cât o mie de cuvinte așa că orice comentariu cu privire la toate aceste contracte ar fi de prisos.

 

Nu poți însă să nu retrăiești vremurile din timpul administrației Vâlcov, când a fost perfectată această rețetă: clădirea intră în patrimoniu pe o mână, alta vine și plătește chiria și toată lumea e mulțumită(SGV Development închiriază Hotelul City- Aceti subânchiriază discoteca  sau terasa, Aceti cumpără clădire în centrul vechi în care funcționează- chiriași- Milenium Topografica şi Contis Company). Așadar, e vechi păcatul … 

P.S. Povestea merge mai departe cu aceiași și cu alti nou intrați, cu soră cumnat, anvelopări și multe care mai de care interesante!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
UPSSS: S-A PUS MOȚ PE CAMPANIE, ȘI-I DĂ ȘI LUPTĂ FIX CU GUVERNU′! PUIULE, VEZI ÎN BAIE CUM IES POZELE…

S-a supi primaru′! Dacă n-ar fi de doi ani în fruntea administrației locale, timp în care a dovedit din plin...

Închide