PAUL STĂNESCU, DOUĂ SCANDALURI ȘI-O COINCIDENȚĂ NUMITĂ CIOCAN: SOȚIA CONSILIERULUI NOVĂCESCU PE ȘTATUL DE PLATĂ LA ALEXCOR SRL!

De la începutul acestui an președintele PSD Olt a fost în centrul a  două scandaluri mediatice, ambele cu implicații ale unor personaje ce-au activat în cadrul SPP. Pot fi două coincidențe, dar la fel de bine pot fi două episoade care, dincolo de faptul că i-au adus vicepemierului mai degrabă deficit de imagine decât beneficii, au un alt numitor comun: numele Ciocan. Să le luăm pe rând.

Primul episod (n.n. adus în atenția opiniei publice de Dragnea și ulterior confirmat de Stănescu) făcea referire la un mesaj pe care directorul SPP Lucian Pahonţu l-a transmis  acestuia ″printr-un prieten″ în sensul că ar fi foarte bine să colaboreze pentru că va avea protecţie, că Liviu Dragnea va fi executat până în martie cel târziu şi că eventual el ar putea să preiau şi partidul. Un ″prieten″ al cărui nume nu a fost dezvăluit de Stănescu nici în fața comisiei parlamentare de anchetă, însă unul pe care declara că  îl cunoaște de mulți ani și în care are ″sută la sută încredere″. Al doilea episod controversat este legat de consilierul pe care tot la începutul anului Stănescu l-a luat la Ministerul Dezvoltării(n.n. unii îl numesc curea de trnsmisie de la MDRAP și biroul lui daddy!). Este vorba despre Mihai Novăcescu care, dincolo de legăturile pe care presa a spus că le-ar fi avut cu Nicu Gheară, a fost angajat de SPP ca subofițer și detașat pentru o perioadă în Sudan. Din ianuarie și până azi a rămas o enigmă atât numele misteriosului prieten cât și ce anume sau cine l-a recomandat pe Novăcescu să fie cooptat ca și consilier, pe care, tot la fel, Stănescu a spus că îl cunoaște de 20 de ani!

Două episoade, care aparent au în comun doar SPP-ul. Doar ca o paranteză, ambele însă s-au petrecut după ce Cornel Ciocan a fost eliberat condiționat din pușcărie, acolo unde a fost trimis pentru a executa o pedeapsă de 5 ani închsoare pentru evaziune fiscală!!!

Mergând însă pe firul ″coincidențelor″, dacă prietenul care-i propunea lui Stănescu să-l dea la glezne lui Dragnea este Cornel Ciocan o știe foarte bine viccepremierul(n.n. deși multe voci din anturajul celor doi dau indormația ca sigură), dar că între consilierul controversat și afaceristul eliberat din pușcărie există o legătură, este deja o certitudine care reiese chiar din declarația de avere( novacescu_mihai) a acestuia postată pe site-ul ministerului condus de Stănescu.  Soția lui Novăcescu este salariată la SC Alexcor Trading Srl, firma controlată de Cornel Ciocan. Probabil că Novăcescu nu i-a fost băgat pe gât lui Stănescu de prietenul Cornel sau Dan, nu-i așa? Așa se explică poate și de ce la momentul numirii acestuia Stănescu n-a fost capabil de o explicazie plauzibilă ci doar de un răspuns tâmp- ″e treaba mea″.   Doar simple… coincidențe toate cele de mai sus?! Sau pure speculații la fel ca și cele din ultima perioadă carespun că în deosebi de la apariția celebrei scrisori prin care puciștii i-au cerut demisia lui Dragnea, frații Ciocan(în deosebi deputatul Dan) sunt mai degrabă preocupați de consecvența în afaceri decât de susținerea lui Stănescu, fiind deschidere totală pentru un posibil troc?! Sau poate NU!!!!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
STĂNESCU- PUPAT MOAŞTE CU DĂNCILĂ! PUPAT ŞI FUNCȚIE DE LA DĂNCILĂ?

În plin scandal legat de viitoarea remaniere guvernamentală ministru Paul Stănescu s-a dus să se închine la moaşte sâmbătă,  la...

Închide