VÂLCOV, ÎNCERCARE DISPERATĂ DE A SCĂPA DE FOSTA MÂNĂ DREAPTĂ, OMUL CARE-I ȚINEA EVIDENȚA ŞPĂGILOR!

De ce i-a fost frică n-a scăpat.  La termenul de miercuri în procesul de la Tribunalul Dolj în care este judecat pentru luare de mită(n.n. la care nu s-a prezentat), Vâlcov a încercat prin apărătorul ales să fugă  de declarația unuia dintre cei mai importanți martori, Lucian Susală. A fost invocată calitatea de denuntator-martor a acestuia, iar audierea sa potrivit avocatului „ar însemna legalitatea procesului penal pentru că denunțul nu este mijloc de probă ci mijloc de sesizare a organelor penale”, potrivit avocatului. Deşi nu este nici primul şi nici singurul martor cu calitate şi de denunțător audiat în acest dosar, cum inclusiv judecătorul de caz a sesizat, apărarea a insistat cu solicitarea de excludere a lui Şusală din rândul martorilor. Procurorul DNA s-a opus solicitării motivând că această solicitarea se putea face în cameră preliminară, ceea ce nu s-a întâmplat, la acel moment instanța constatând legalitatea rechizitoriului și a probatoriului. Judecătorul a respins solicitarea precizând că „instanța va aprecia declarația lui Şuşală în coroborare cu întreg probatoriul”.

De ce se teme Vâlcov de cel care ani de zile a fost mâna sa dreaptă? Pentru că Şuşală este cel care la ordinul lui Vâlcov s-a ocupat de închirierea şi renovarea hotelului City, tot el mergea să ridice plicurile cu şpaga pe care diverşi oameni de afaceri i-au dat-o lui Vâlcov, la fel şi în cazul celorlate afaceri derulate de actualul consilier al premierului Dăncilă. Aşadar, declarația lui Şuşală face… toți banii!!!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
DRAGNEA A STABILIT CÂND VA DEMISIONA PAUL STĂNESCU! ULTIMA SUTĂ DE METRI LA CONDUCEREA PSD OLT!

Propunerea legislativă de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi...

Închide