DRAGNEA A STABILIT CÂND VA DEMISIONA PAUL STĂNESCU! ULTIMA SUTĂ DE METRI LA CONDUCEREA PSD OLT!

Propunerea legislativă de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie a trecut de Senat marți, cu 107 voturi pentru, 13 voturi împotrivă și 7 abțineri. Aşadar se va intra în linie dreaptă şi numai mâine nu e 7 octombrie, data la care ar urma să se desfășoare scrutinul(n.n. potrivit  votului din ultimul CEX al PSD de la Neptun anunțat de Dragnea) la pachet şi cu cel local pentru schimbarea denumirii județului Olt, dacă dorința lui Stănescu va fi satisfăcută. Această dată are și alte implicații la nivelului Oltului, dincolo de completarea numelui județului. Ar putea însemna un alt început pentru PSD Olt(n.n.nu neapărat unul nou!).

După referendum vine acea vreme anunțată încă din vară, când Paul Stănescu, dacă e conștient și normal la cap(îi aparține declarația!), se va da la o parte. Pentru că ″așa vin lucrurile, fizic  vin de la sine″. Așadar, dacă nu se schimbă… modificarea nici în ceea ce privește data referendumului dar nici în planurile vicepremierului, devenit vedeta zile în media centrală da și în ppartid, a intrat pe ultima sută de metri ca președințe al organizației PSD Olt. Ștafeta vrea să o preda lui Oprescu așa cum s-a întâmplat și la Consiliul Județean Olt(n.n.cât de democratic sau nu este acest ″transfer″ este un subiect ce impune a fi tratat separat).

Vreau să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD Olt, să-l susţin pe Marius Oprescu, pentru că eu consider că merită acest lucru. Am vrut să fac mai repede, până în sesiunea parlamentară din vară, dar am amânat pentru că ţin neapărat ca judeţul nostru să se numească Olt-Romanaţi. Aşa că am zis ca după referendumul pentru familie – o dată cu acest referendum naţional o să fie şi referendumul la nivel judeţean – să-mi dau demisia şi să facem alegeri la PSD Olt”, declara Stănescu. Mai ramâne de văzut dacă mișcarea de trupe dorită de Stănescu va primi și binecuvântarea lui daddy în contextul ultimelor evenimente din interiorul partidului. Să nu-l uităm nici pe fugăritul de KGB, e drept condamnat la 8 ani de închisoare dar menținut în continuare consilier al premierului, care nu doar o dată și-a declarat ″susținererea″ pentru Oprescu. Mai ales atunci când l-a denunțat la DNA! Prietenii știu ce zic!!!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
ÎNDRĂZNEȘTE SĂ CREZI: TATĂL IUBITEI LUI VÂLCOV UNS DE DRAGNEA CONSILIER LA CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIEI!

Detalii noi, pe cât de interesante pe atât de revoltătoare, ies la iveală despre adevăratele motive pentru care Darius Vâlcov,...

Închide