ANDREI IORDACHE A AJUNS LA GUVERN!

Sâmbătă, 9 iunie 2018,  Andrei Iordache a ajuns la Guvern. Prea mare i-a fost bucuria când  Darius, prietenul său de week-end și-a luat angajamentul că-l face consilier al consilierului în Guvernul Vasilica ca să nu se întâmple. Ar fi fost prea mare dezamăgirea prietenului, prea de tot, prea ca la țară dacă nu își onora Vâlcov, susținătorul… justiției, promisiunea. Ghinionul însă s-a ținut scai de Iordache încă de când a plecat de acasă. Pentru că a purtat o cămașă bleu(n.n. pe semne ca nu s-a hotărât dacă e abuzat ori ba…) a rămas doar pe platoul din fața Guvernului. Dacă avea tricou alb, cum a fost ordinul, avea o șansă  să îl ia Vâlcov de mână să-l băge chiar în clădire. Așa… a stat, și-a stat și în final a plecat acasă. Tot la DSP Olt. Momentan rămâne acolo. Până la noi ordine sau până se organizează din nou concurs.

Apropos, a avut loc audierea lui Rotea, a fost și inculpatul prezent așadar nu se mai repetă, deci a zburat puiu′ cu ața. Noi i-am spus, nu ne-a crezut. Țepă!!!

PS. Iordache poate acum poate doar să spere la o rectificare, prieteni știu de ce!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
COSTINEL ALECSANDRESCU -ACHITAT ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ!

Judecătoria Slatina a pronunțat o primă decizie în dosarul în care Costinel Alecsandrescu și omul de afaceri Petre Ilie au...

Închide