DIN PUȚUL GÂNDIRII UNUI CÂRLAN: MARTIN DE LA DJEP OLT LA… CIREȘE!

Am înțeles de ce Oltul Puternic s-a îmbarcat în autocare sâmbătă dis de dimineață și-a tăiat-o spre Capitală. Să protesteze împotriva abuzurilor din justiție, statului paralel sau cum spune nea Paul-forțele oculte. Nu le-a identificat încă nici el dar posibil printre abuzuri să se numere și judecătorul de la ICCJ care a respins cererea DNA de redeschidere a urmăririi penale.  Oricum, până se luminează vicepremierul vin cârlanii lui Oprescu să lămurească problema, să ne lumineze cu privire la motivele pentru care PSD, aflat la Guvernare, a făcut miting de protest în fața Guvernului. Ce i-a mânat pe ei în luptă? Cireșele! Da da, fix așa ne explică un director de instituție. Ca o paranteză,  azi dacă vrei să-i identifici pe lipitorii de afișe de ieri consulți lista directorilor, pentru că au valoare și nu acceptă alt post. Vine și mintea după el, urmează, totul e să ai răbdare și să nu-ți pierzi speranța.

Revenind la cireșe, să nu își imagineze cineva că ai baronului cârlani ar fi dat aerul condiționat și scaunul de șef pe căldura de sâmbătă revoltați de prețul mare al acestor fructe pe piață. Nu! Păi de ce să cumperi când poți să le furi. Poate are vecinu′ de lângă casă și atunci mai bine să sari gardu′. D′asta trebuie subjugată politic justiția: să nu mai pedepsească furtul. Cel puțin nu de cireșe.

«JOS STATUL PARALEL! Pentru că mă gandesc la copiii mei când vor fura cireșe!», din puțul gândirii directorului pus la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor, Nicolae Martin. Ce poți să mai spui în fața unui astfel de mesaj pe care poetu′, acest Nică al PSD Olt,  probabil l-a dorit a fi unul profund(n.n. profund neinspirat!!!) decât furați fraților că avem noi grijă de justiție!

Încet dar sigur pulifricii lui Vâlcov pălesc în fața cârlanilor lui Oprescu. Vin tare din față și nu se mulțumesc doar să fie ci țin morțiș să semnalizeze!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*