Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BACK IN BUSSINES: AFACEREA BLOCUL V28. ″ORDIN DE SUS″!

13. mai. 2018

Încă o dovadă că există viață după DNA dar mai ales afaceri. Readusă în… patrimoniu personal după ce în schemă a fost introdus Deaconu-Topnef Reciclare SRL, una din societățile parte din circuitul financiar fictiv prin care s-a spălat ani la rând șpaga(n.n. zic procurorii!), SC ACETI a trecut la treabă. Au fost demarate lucrările la Blocul V28, una din afacerile începute pe vremea când în Aceti fusese introdus Ghenciu, pulifriciul cu lichiditățile, pe care însă intervenția procurorilor prin reținerea lui Vâlcov le-a stopat. Dar după cum se vede, a fost doar chestiune de timp. Beneficiar SC Aceti, executant SC Aceti- obiectiv- Consolidare și supraetajare imobil existent. Termen de finalizare- 16 martie 2019!

Responsabilitatea dar mai ales garanția că ordinul se execută nu se discută este asigurată de unchiu Doru, cel mai director general din câți s-au perindat la conducerea acestei societăți. Cel puțin la acest moment proiectul inițial gândit și creionat de consilier nu pare să fi suferit modificări: spatii comerciale la parter, următorul etaj pentru birouri, garsoniere, apartamente de doua respectiv trei camere. Este încă în „studiu” ultimul etaj: va fi compartimentat sau se va decide, cum s-a stabilit odinioară, sa fie amenajat strict pentru… proprietar! Așadar, mergem mai departe, ce contează că blocul respectiv (în care cum spuneam au ajuns și o parte din șpaga pentru care este judecat Vâlcov în  două dosare) face obiectul unei disjungeri, alături de alte bunuri despre care procurorii anticorupție arată că ar aparține în fapt inculpatului Vâlcov.: ″S-a dispus disjungerea cauzei și continuarea cercetărilor într-un alt dosar cu privire la infracțiunea de spălare de bani în legătură cu achiziționarea următoarelor bunuri: un apartament pe societatea comercială SC Enero Prod,2 blocuri în construcție situate pe strada Strehareț, pe societatea SC Aceti SRL, apartaentul 4 din blocul V23 pe numele lui Logigan Elvis(etc.) bloc V28 situat în centrul municipiului Slatina, pe societatea SC Aceti SRL.″(rechizitoriu DNA)

P.S. Poate șeful ITM Olt are măcar curiozitatea să treacă prin zonă să ne povestească cum sunt condițiile de muncă… Dacă e dezlegare, bineînțeles!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!