FINANȚELE SE ȚIN DE CAPUL LUI ADI CREȚU: PLÂNGERE SOLUȚIE PROCUROR!

După ce în mai 2016 a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii caracaleni,  acuzat de săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals în legătură cu contractul de ecarisaj încheiat de firma acestuia, Iberia Velvet Com SRL cu Primăria Caracal, în valoare de 120.000 de lei, Adi Crețu are acum pe urme Finanțele.

La sfârșitul lunii trecute Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt a formulat la Judecătoria Slatina plângere împotriva soluției dispusă de procurorul de caz în  dosarul ce-l vizează atât pe Crețu  cât și societatea Iberia Velvet. La primul termen a fost admisă cererea venită din partea reprezentantului Ministerului Public, fiind stabilită o nouă  ședință  de judecată  pentru data de 15 mai : Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de reprezentantul Ministerului Public şi acordă termen la data de 15 mai 2018.

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
JUDECĂTOAREA CHIRIȚĂ ȘI DIRECTORUL OCPI OLT – DIVORȚ LA JUDECĂTORIE!

Judecătoarea Otilia Chiriță și soțul acestei, directorul OCPI Olt au decis să pună capăt mariajului. Prin acordul părților, acțiunea civilă...

Închide