PULIFRICIUL CARE A INVENTAT „ȘPAGA CU REST”!

Pulifricii lui Vâlcov n-au arătat încă ce pot! Dar mai ales de ce sunt capabili când au sabia deasupra capului- a se citi Beciul Domnesc! Interceptările ambientale în care își povesteau unul altuia de întâlnirile din cimitir, de mormanele de bani pe care le schimbau periodic care le ″cocoșau″ mașinile și care i-au făcut ″celebri″ în rândul caselor de schimb valutar,pălesc în fața scenariilor pe care le prezintă azi în instanță în dosarele în care Tăticu′ este judecat. Pistol cu apă cum ar zice niște unii. Penibilul e ridicat la rang de virtute. Cea mai nouă perlă este ″șpaga cu rest″, marcă înregistrată Langa Bogdan, vărul lui Vâlcov.

«N-a adus Șușală șpaga acasă la văru′, doar din când în când punea ceva în fructieră. Era restu′: 

Langa: Exista o fructieră în living și acolo mai erau bani, sume mici oricum, de ordinul sutelor nu vă gândiți la cine știe ce sume, cam la 500 de lei, cam așa. Din ăștia făcea Șușală plăți mici, erau diverse, nu aș ști să vă spun acum ce anume. 

Judecător: Deci lua pentru plăți. Dar de ce și aducea? 

Langa: Eu cred că îi rămânea rest! Lua probabil mai mult și îl costau mai puțin. Eu așa cred. Asta e părerea mea»

Părerea noastră e că explicația de mai sus este motivația pentru care toți acești pulifrici au fost cooptați de Vâlcov și băgați, mare arte ca salahori, în circuitul șpăgilor și-al afacerilor despre care procurorii arată că sunt ilegale! Nu vocea dar sigur talentul i-a recomandat. Avea cine să gândească pentru ei, să nu uitam!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
SĂ MOARĂ ȘI CAPRA VECINULUI: VÂLCELEANU DE LA PERIEȚI NU SE VREA SINGURUL INCULPAT!

Dovedit lucru: frăția banului ține până în fața procurorului sau, în speța de față, în fața judecătorului de caz. Se...

Închide