MAMA LU′ DOMN VICE STĂNCIOIU, E PE ȘPAGĂ TREABA? 

Cum e PSD-ul asta unit în cuget și-n simțiri nu e nimic pe lumea asta. Da′ și cum își dau ei social democrații la glezne nu o fac alții mai bine, oricâte eforturi ar depune. Spectacolul merită toți banii. Și nu facem referire la cei pe bilete, ci la salariile pe care le încasează unii din bani publici. Hoțul strigă hoțul de când lumea și pământul, dar până acum ceva vreme ai lui Stănescu- că vorbim de cârlani sau de breloc- o făceau mai cu perdea, să audă lumea dar să nu se știe exact sursa. Acum… vai de târla fără câini și de casa fără stăpâni. Baronu′ nu se bagă,  mai ales în oalele lui Moț la Primăria Slatina, și prin urmare dacă tot se poate, fiecare e pe limba lui, pe barba lui. Tot pe limba ei și de pe profilul de facebook, mama lu′ domn vice Stăncioiu spulberă orice speranță pe care un posibil aspirant la un loc de muncă în cadrul Spitalului Județean Slatina ar avea-o în concursul programat să se desfășoare în aprilie. Nu e corect, domn′ le, nu e corect! Așa zice mama lu′ domn vice. Și de vreme ce odrasla e în funcție grație partidului care l-a adoptat rapid de la liberali și l-a declarat social democrat pur,  înseamnă că știe doamna ce zice. Nu vorbește din cărți, poate chiar dă din casă atunci când comentează, cine știe?!

Maria Stancioiu NU am încredere, că se fac angajări corecte!

Upsss. Păi cum așa doamna mama lu′ Claudiu? Dacă nu sunt corecte sunt ilegale? Adicătelea pe șpagă(n.n. cât e potul?)?A zis așa băiatul? Dacă da, atunci e nasoală pentru Rotea! Dacă nu, e nasoală pentru Stăncioiu. Sau cel puțin așa ar trebui! Stăpânul să-și mai întoarcă fața și către târlă.

Dar până își reglează cârlanii treburile cu brelocu, noi avem încredere în sursele ″din partid″ și  ne interesează tot de la doamna în cauză să aflăm (n.n. și tot din casă, de data asta chiar avizată!): la Primăria Slatina angajările sunt pe corecte? Nu știm, de aceea vă întrebăm și așteptăm comentariul! La postare bineînțeles…

Print

3 comentarii

  1. Cum Maria Stancioiu zice de Mirela Stancioiu ca n-ar fi con-cur-surile pe bune??? pai si A. Nicolae ce zice?

  2. E o greseala grava ceea ce publicati,nu are nici o legatura acel cont cu mama domnului viceprimar,sincer v as actiona in instanta pentru acest articol care nu are nici cel mai mic sambure de adevar!

  3. Din cauza ta doamna si-a schimbat numele in Nastase. Iar pentru cititori, doamna a spus intotdeauna adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*