Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SUNT CELEBRU , SCOATE-MĂ D′AICI!

07. februarie. 2018

De aici derivă toate. Pentru că pot, pentru că sunt la butoane, în pixul lor stau banii instituțiilor publice, la fel și numirile în funcții. O fac, e lucru bine știut și demonstrat nu doar o dată, însă atunci când defilează cu ea în fața ta, cu regularitate- parcă special să fie siguri că ai înțeles cum te-au luat de prost- e prea mult totuși chiar și pentru ei.Veșnici în scaune nu sunt. S-a văzut cum de la înălțimea funcției de ministru cu vise mărețe chiar de premier(n.n. nu i-ar fi displăcut nici președinția…) poți să ajungi într-o zi direct la Beciul Domnesc. Toți sunt trecători, unii chiar sezonieri, dar pentru majoritatea acesta este un detaliu pe care îl ignoră total și fac ceea ce știu, sau nu știu și atunci are cine să gândească pentru ei, devenind simpli executanți ai unor ordine.

Sunt mai bine de două luni în care se defilează cu un personaj pe nume Dragoș Drăghicescu. Este băiatul lu′ tata, latifundiar din Șerbanești și bun prieten al PSD Olt,  pe care seniorul nu doar că și-a propus să-l scoată din anonimat, îl vrea e cai mari, nu mai jos de director!

Nu de ieri, nici de azi , ci cam din 2012 când liderii de la Olt au vrut să scape de cel mai jurist dintre ingineri, Florin Iordache, și să-l pună pe Drăghicescu drept candidat la Camera Deputaților. Au revenit cu el în 2016, nu i-a găsit Stănescu loc decât pe poziția 7 din listă, așa că a rămas băiatul lu′ tata doar consilier județean. Prea subțire, prea puțin mai ales în raport de cotizația la partid de-a lungul timpului. Mare, deloc de ignorat, fapt pentru care s-au și pus băieții la muncă. N-au găsit loc decât la Moț în subordine. L-au făcut inspector clasa I în decembrie anul trecut, l-au adus rapid  prin transfer la Direcția Agricolă  și-au reușit în cele din urmă să-l ungă director prin ordin al ministrului  Agriculturii.

Am înțeles că TREBUIA să fie director, nu mai contează dacă-l recomandă măcar vocea și talentul, e cert că atârnă foarte mult cuantumul cotizației seniorului. Din ziua în care pe site-ul Primăriei Slatina a apărut, stingher un post de… nimeni în cadrul Biroului Evidență Domeniu Public și Privat, a priceput tot poporul că  nu e vorba de un deficit de personal ci de un loc unde să se facă Drăghicescu funcționar public, și s-a convins ulterior(n.n. fără nici cea mai mică urmă de îndoială)că urmează a fi într-o bună zi director la DAJ Olt când în nici o lună l-au transferat de la PMS, dar să defilezi zilnic cu el, atât de mult încât să-l faci celebru mai ceva ca pe ″celebrul om al străzii″ asta da înseamnă să mai și semnalizezi. Să nu te limitezi doar la faptul că ești prost, să insiști atât de mult încât atunci când prostia se uită în oglindă să te vadă doar pe tine! De ce? PENTRU CĂ POT! Pentru că nu îi interesează că o astfel de atitudine e umilință la adresa celor care nu doar că i-au votat dar care au îndrăznit să creadă că au șansa la un loc de muncă, de inspector clasa I în cadrul Biroului Evidență Domeniul Public, obținut în urma unui concurs la care, de ce nu, s-ar fi putut înscrie și băiatul lu′ tata și să câștige cel mai bun! Dacă era pe competențe… Dar e pe partid, e pe prostie, e pe dispreț față de cetățean!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!