STĂNESCU DĂ DIN LAC ÎN PUȚ, DE LA PRIETENUL LUI PAHONȚU LA BODYGUARDUL LUI NICU GHEARĂ!

În plin scandal legat de conflictul deschis declarat de Dragnea șefului SPP, Paul Stănescu o comite din nou. Trece de la ″prietenul privat″ care i-a transmis mesajul de la Pahonțu al cărui nume nu vrea ă îl facă public, la bodyguarzi de interlopi. Potrivit money.ro, cel mai nou consilier personal al vicepremierului este fosta gardă de corp a controversatului personaj Nicu Gheară. Stănescu nu doar confirmă situația dar se mândrește cu personajul în cauză ca fiindu-i prieten de 20 de ani. Însă așa prietenie trainică au avut cei doi încât, aspectele care nu dau bine la public- în speță calitatea de gardă de corp- nu o cunoaște ministrul Dezvoltării. Nu l-a luat să-l protejeze după ce toți membri Guvernului Dăncilă au renunțat la SPP, l-a luat ca să-l ia! L-a luat… d′aia, din prietenie!

P.S. Să fie de plictiseală în așteptarea pronunțării judecătorilor de la ICCJ pe a doua cererea de redeschidere a urmăririi penale pe numele lui Stănescu?!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
SĂ FIE PENTRU CÂRLANI, NUMELE BARONULUI FIE LAUDAT! ȚIȚIRIGĂ ŞTIE!

Brelocul e la butoanele Primăriei Slatina, lucru stabilit, demonstrat cu documente care vizează contractele publice prin care s-au lipit de...

Închide