STĂNESCU NU SE LEAPĂDĂ DE TRIMISUL LUI PAHONŢU: ÎL TRECE LA PRIVAT!

A făcut-o și p’asta: daddy ajunge în sfârșit în fața unei comisii. Nu e cea de control a activității  SRI(asta-i altă poveste, cu porci, cu șorici … gros),  este Comisia de Apărare.

S-a decis: săptămâna viitoare Dragnea va fi audiat în legătură cu acuzatiile pe care le-a formulat la adresa sefului SPP. Nu va fi singurul chemat în fața membrilor comisiei. Il va urma  Paul Stanescu, martorul cheie în scandalul dintre șeful PSD și Pahonțu,  căruia i s-a propus( n.n. a zis Dragnea, a confirmat Stanescu…) printr-un prieten, să preia fraiele partidului după ce Dragnea va fi decapitat.

Este un coleg de-al nostru, Paul Stănescu – probabil că de aia are şi probleme acum sau poate că este o simplă coincidenţă – el a spus în mai multe întâlniri publice în ţară, la întâlniri ale CExN, că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu care a spus că nu vorbeşte în numele dumnealui – eu cred că vorbea doar în numele dumnealui – şi a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi că dumnealui să stea deoparte că o sa fie protejat şi chiar o să ajungă preşedintele partidului”, a relatat Dragnea la Antena 3. N-a negat vicepremierul, dimpotrivă a confirmat spusele lui daddy, însă nu mai pare azi pare dispus să meargă până la capăt. A venit prietenul, l-a trimis Pahonțu, e cum le zice daddy, dar numele „trimisului special” nu-l spune. A fost trecut de la public la privat: „E obligatoriu să spun cine e prietenu’? Nu e obligatoriu. E o chestiune privată si…”

Hmmm… păi ar cam fi domn’ Stanescu obligatoriu să joci până la capăt  dacă tot ai intrat în horă. S-a dus chestiunea privată din momentul în care Dragnea a aruncat-o pe piata (sau v-a aruncat!!). Dacă intalnirea dar mai ales discutia au putut fi făcute  publice de ce nu s-ar întâmpla  asta și cu numele prietenului? Sigur că există prietenul, nu e bluf(?!).  Există variante, dacă Stănescu refuză să-l rostească. Ar putea să  îl dea lui daddy pe hârtie. Cum știe el să le arunce în prime time nu o face nimeni…

P.S. Muzica nu s-a oprit iar hora e mare…

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
TRIBUNALUL OLT, DECIZIE ÎN DOSARUL SECRETARULUI CONSILIULUI JUDEȚEAN OLT

Judecătorii Tribunalului Olt,  pe rolul căruia se află dosarul în care alături de  fostul primar al Caracalului, Gheorghe Anghel este...

Închide