Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV, PRIMUL MESAJ PENTRU SLĂTINENI LA TREI ANI DE CÂND A FOST ARESTAT!

18. ianuarie. 2018

În 2004 Vâlcov Darius Bogdan le cerea pentru prima dată slătinenilor să-l voteze. În 2008, din partea PDL a obținut al doilea mandat cu un procent destul de mare pentru ca în martie 2012 să-și dea demisia din partid, pierzând la pachet și funcția de primar. Doar pentru trei luni de zile, timp în care manipularea a fost ridicată la rang de artă(n.n. kitsch ca și majoritatea tablourilor pitite prin pereți!) prin organizarea mascaradei numită ″Alături de tine, Darius″, al cărei scop ″civic″ era strângerea unui număr impresionant de semnături din partea slătinenilor care să-l convingă pe Vâlcov să candideze din nou la Primăria Slatina. Nici nu s-a lăsat greu convins pentru că jocurile erau făcute, trecerea la PSD negociată și spun unii chiar achitată, slătinenii încă o dată folosiți pentru imaginea și întru prosperitatea inculpatului de azi cu trei dosare penale pe rol.  Acestea au fost cele mai importante momente în care Vâlcov s-a întors la popor să-l spele.

Când procurorii i-au pus cătuse și l-au trimis în arest a înțeles că dacă nu l-au salvat nici denunțurile, slătinenii  cu atât mai puțin îi mai sunt de folos. I-a aruncat la coș ca pe măsea stricată. Să-și ceară scuze? E cea mai proastă glumă! Trei ani de zile au trecut de când a fost pus în libertate însă slătinenii n-au aflat nici până în prezent de ce votul lor de încredere a fost făcut preș, nici de ce au trebuit să-i plătescă dreptul de șmecher din anveloparea blocurilor(a se citi șpaga de la Plus Confort), nici de ce din taxele și impozitele lor se virau anual miliarde în contul SC Rupiah, nici de ce lucrările la rețeaua de apă și canal erau făcute de mântuială(n.n. Berna cotiza!) și nici de ce în timp ce periodic la televiziunea de casă se victimiza și poza într-unul din cei mai săraci primari, fără casă și fără conturi, lipea Rupiah de bugetul Slatinei, înființa cu mâna lui Bărbulescu alte societăți, își renova hotelul, amenaja galerie de artă, achiziționa tablouri și lingouri și terenuri în municipiu pe numele interpușilor.

N-a făcut-o trei ani însă la ultimul termen înainte de a afla sentința judecătorilor în primul dosar a arătat prin pledoaria apărătorului său de ce i-a folosit: AȚI FOST FRAIERI!

Onorată instanță, încep prin a mă referii la ultima infracțiune de care este acuzat Vâlcov, cea de savarsire a infractiunii de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana ori incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei, atributiei sau insarcinarii sale. Solicităm achitarea! Motivat de faptul că fapta nu este preăzută de legea penală. Să dăm la o parte Vorbăria despre societățile pe care le-a administrat. Ok. A administrat aceste societăți, se spune că inculpatul era într-o stare de incompatibilitate. Ok, a încălcat obligația de a se abține de la aceasta.  Dar pentru asta trebuiau să îl pedepsească la acea vreme ĂIA de l-au pus primar de trei ori și parlamentar odată. ĂIA trebuiau să îl pedepsească pentru că a înființat aceste societăți, care l-au votat de atâtea ori 

Ce ar mai fii de comentat la o astfel de declarație venită din partea unui inculpat care în loc să le mulțumească slătinenilor pentru încredere, nu doar că i-a mințit și furat(n.n. cu prezumție!), dar alege azi să îi jignească pentru că au fost ieri  fraieri. Un fleac, i-a ciuruit!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!