JUDECĂTORII DIN OLT- PROTEST ÎN TĂCERE ÎN FAȚA PALATULUI DE JUSTIȚIE ȘI LA JUDECĂTORIA SLATINA!

Ca urmare a adoptării de către Camera Deputaţilor a unor proiecte de lege privind domeniul justiţiei, cu ignorarea avizului negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii, a voinţei exprimate de peste 4000 de magistraţi şi a recomandărilor Comisiei Europene şi  urmare a promovării unor iniţiative legislative pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală de natură să conducă la lipsirea organelor judiciare de instrumente juridice menite să asigure protecţia victimelor şi identificarea infractorilor, făcând astfel în mare măsură ineficientă justiţie penală, judecătorii din cadrul Tribunalului Olt se alătură colegilor din țară și îşi exprimă public dezacordul cu privire la aceste iniţiative legislative.

In acest sens, ca formă de protest judecătorii și-au întrerupt activitatea timp de 30 de minute, în intervalul 13.30-14.00  şi au ieșit în fața Palatului de Justiție. Mai mult, printr-un comunicat de presă  anunță că vor continua această formă de protest în tăcere și în intervalul 19.12.2017-22.12.2017, orele 13.00.

Și la Judecătoria Slatina magistrații  au întrerupt, luni, lucrul pentru câteva zeci de minute, protestând, astfel, faţă de  aceleași iniţiative legislative.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt sunt întruniți în aceste momente în cadrul Adunării Generale pentru a decide dacă vor organiza și ei o astfel de manifestare. 

 

 

 

 

 

 

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
RAMBA ÎI SUFLĂ LUI VÂLCOV AFACEREA CU VACI DE LA TELEORMAN!

Ramba Andrei administratorul SC Plus Confort, cunoscut grupului ca fiind unul din "băieții de la Bucureşti" a fost audiat marți...

Închide