ELVEȚIA, DRAGOSTEA MEA: VÂLCOV NU PRIMEŞTE ÎNVOIRE SĂ PLECE DIN ȚARĂ!

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au decis miercuri să mențină măsura controlului juduciar împotriva inculpatului Vâlcov Darius Bogdan. De asemenea au respins si solicitarea apărătorului sau, „pe o situație de excepție”, de a-i permite celui judecat pentru luare de mită să  plece la sfârșitul anului în concediu la sora sa.

Solutie: Menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan Respinge cererea formulată de inculpat de a nu se prezenta la organul de supraveghere în perioada 23.12.2017-06.01.2018.

Vâlcov are toate șansele să vadă anul acesta Elveția în… poze (n.n. are dreptul de a contesta!). Solicitarea de miercuri nu este prima încercare de a obține „concediul” de două săptămâni. ” Cei de la poliție, eu personal i-am întrebat, mi-au spus că nu pot lua ei această decizie. Doar un judecător poate lua această hotărâre.” Şi judecătorul a spus pas!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
 PULIFRICILOR, DANCE: PATROANA HOTELULUI CITY IL ACUZĂ PE GHENCIU DE PRESIUNI! 

Şi amenințată și fără remunerație dar totuşi cu un hotel în administrare.  Cam aşa se descrie azi "colaboratoarea" aleasă  în...

Închide