ALEGE OAIA! PSD OLT- MEREU APROAPE DE TINERI: MARINESCU VERGILIUS, PROASPĂT PENSIONAR FĂCUT CONSILIER DE MINISTRU!

Mea culpa! PSD Olt este un partid alături de tineri! Jos pălăria! NCSF, pentru că totul ţine de viziunea partidului-  „Vrem să le dăm tinerilor suficiente motive să nu mai plece din ţară.

Luaţi de aici! Oltul va trimite de la 1 noiembrie o tânără speranţă să revoluţioneze agricultura românească. S-ar fi instalat mai devreme dar aşteaptă să-i vină primul cupon de pensie. Ne-am luminat:  d′asta merge oaia cu capu-n jos! Pentru că dintre toţi tinerii cu carnet de membru(despre cei neînregimentaţi politic nici nu încape vorbă) Stănescu nu a găsit unul potrivit să-i fie ministrului Daea consilier. Nu e nici un tânăr aşa bun cum e Marinescu Emil? Ştiţi domn′ preşedinte Stănescu, de tinerii aceia care răspund prezent la apelul dumneavoastră, de cei ce lipsesc afişe în fiecare an electoral, care bat judeţul împărţind programul de guvernare şi aduc la vot oamenii care-i pun în funcţii pe primari, parlamentari, chiar pe ministru. De aceşti tineri vorbim, că  nu avem pretenţii să puneţi vreunul din „golanii #rezist”, chiar de-ar fi el specialist în agricultură. Dar de-ai dumneavoastră, de la partid, aţi uitat prin… omisiune?

Până la un răspuns(n.n. dacă ar fi 1 aprilie am zice că îl aşteptăm😀), poate egzistă totuşi o explicaţie…(n.n.între timp mai căutăm...)

L-am auzit într-o zi pe ministrul Daea că oaia, această statuie vie are doar dorinţa de a fi înţeleasă da′ nu ştim când să se fi specializat totuşi Vergilius în phihologia bârsanei? Să fie acesta motivul pentru care a ajuns Marinescu, pensionar la termen(atenţie nu anticipat!!!), să se căpătuiască şi cu salariul de consilier în vreme ce tinerii îngroaşă rândurile şomajului sau muncesc pe şantier cu diplome de master în buzunar? Slavă partidului că a ajutat acest „tânăr” la început de drum, să pună o cărămidă la viitorul său! Acelaşi partid care l-a plimbat şi pe la Prefectura Olt, şi la Camera Agricolă, în funcţii care  că au fost nu doar călduţe dar i-au şi adus pensia de azi.  Să fie sănătos, să o mănânce mulţi ani de acum încolo dar parcă moral ar fi să se mulţumească totuşi cu ea!

Îndrăzneşte să… alegi oaia!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
DUPĂ CE A SCĂPAT DE DOSARUL VÂLCOV, JUDECĂTOAREA OTILIA CHIRIȚĂ SE PLÂNGE: UMILITĂ SĂ RĂMÂNĂ LA TRIBUNALUL OLT!

A reuşit după dese încercări să scape de Dosarul Vâlcov chiar cu puţin înainte de pronunţare însă transferul de la...

Închide