VÂLCOV- LOVITURĂ DURĂ DE LA ICCJ! LAVINIA ŞANDRU CHEMATĂ LA BARĂ

Judecătorii de la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis parțial marţi solicitările înaintate de apărătorii lui Vâlcov de administrare de noi probe. Potrivit deciziei fosta soție, Lavinia Şandru va ajunge la bară la începutul lunii noiembrie să detalieze despre sumele de bani obținute atât din nunta cu inculpatul cât și din botezul fiicei lor. Citat va fi și tatăl acestuia, Dumitru Vâlcov care, potrivit inculpatului, îşi revendică din calitatea de proprietar lingurile și banii din seif. Probele „cu greutate” pe care se baza apărarea au picat. Completul de 3 judecătoare au respins audierea membrilor comisiilor care au soluționat contestațiile,  la fel şi efectuarea unei expertize financiar-contabile pe întreg circuitul infracţional descris de procurori în rechizitoriu, precum şi vizionarea înregistrării autodenunţului scris şi citit în faţa procurorului DNA. Reaudiat, la solicitarea lui Prina va fi și Vasile Popa.

Încuviintează proba testimonială constând în audierea martorilor Şandru Lavinia şi Vâlcov Dumitru solicitată de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan, precum şi proba testimonială constând în audierea martorului Popa Vasile solicitată de inculpatul Prina Minel Florin. II. Încuviintează proba cu înscrisuri constând în acte de cesiune solicitată de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan, precum şi copia rechizitoriului emis la data de 25.11.2015 în dosarul nr. 91/P/2015 al Directiei Nationale Anticorupție solicitată de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan şi de Ministerul Public. Încuviintează proba cu înscrisuri pe situatia de fapt şi în circumstantiere astfel cum a fost solicitată de inculpatul Tomescu Constantin. Încuviintează proba cu înscrisuri pe situatoa de fapt constând în desfăsurătorul apelurilor telefonice pentru perioada 15.12.2010 – 15.01.2012 aferent numărului de telefon apartinând inculpatului Prina Minel Florin, precum şi înscrisurile în circumstantiere solicitate de inculpatul Prina Minel Florin. Încuviintează proba cu înscrisuri solicitată de Ministerul Public, respectiv raportul de constatare emis la data de 18.08.2015 în dosarul nr. 91/P/2015 al Directiei Nationale Anticoruptie. III. În baza art. 100 alin.4 lit. a şi b din Codul de procedură penală, respinge toate celelalte probe solicitate de inculpaţii Vâlcov Darius Bogdan şi Prina Minel Florin. Dispune citarea martorilor Şandru Lavinia, Vâlcov Dumitru şi Popa Vasile în vederea audierii.

N-a avut acelaşi noroc ca în cazul celorlalte două dosare pentru care a obţinut strămutarea şi chiar reluarea audiertilor de la zero în cel de la Craiova. Definitiv! Fără recurs!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
PRIMARUL DE LA COTEANA, AUTODENUNŢ ÎN SALA DE JUDECATĂ: 8 ANI AM SEMNAT DOCUMENTE ÎN ALB!

Trimis în judecată de procurorii Curţii de Apel Craiova pentru  săvârşirea a trei infracţiuni de conflict de interese şi trei...

Închide